«Είναι δυνατόν να υπάρχουν άνθρωποι σαν και σένα;» - Σε έξαλλη κατάσταση η Δήμητρα Αλεξανδράκη

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη είναι ιδιαίτερα ενεργή μέσα από τους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media καθώς απολαμβάνει να δημοσιεύει διάφορες προσωπικές στιγμές από την καθημερινότητά της.

Μάλιστα, εχθές (25/9) έγινε ο κακός χαμός αναφορικά με μια είδηση που την ήθελαν να είχε κάνει απόπειρα αυτοκτονίας, κάτι που δεν δίστασε να διαψεύσει φανερά εκνευρισμένη (δείτε εδώ αναλυτικά τί ανέφερε).

Από την άλλη, η ίδια είχε δημοσιεύσει ένα βίντεο στο TikTok όπου μεταξύ άλλων ένας χρήστης την κατηγόρισε πως ο λόγος που δεν έχει γίνει ακόμα μητέρα είναι η εικόνα του σώματός της.

Σε έξαλλη κατάσταση η Δήμητρα Αλεξανδράκη

Έτσι, η Δήμητρα Αλεξανδράκη τοποθετήθηκε αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Είναι δυνατόν να υπάρχουν άνθρωποι σαν και σένα; Να γράφεις κάτι τέτοιο σε μια γυναίκα;

Να της κάνεις μια τέτοια ψυχολογική επίθεση, χωρίς να γνωρίζεις την κατάσταση της υγείας της, χωρίς να γνωρίζεις αν μπορεί να κάνει παιδιά, αν προσπαθεί να κάνει παιδί ή αν έχει χάσει κάποιο παιδί; Επιτρέπεται να γράφεις κάτι τέτοιο; Γι’ αυτό τον λόγο σταμάτησα να μπαίνω στο TikTok τόσο καιρό. Δεν ξέρω τι να πω. Είναι λυπηρό κι απλά πολύ άσχημο. Και βασικά, το άσχημο είναι φτωχή λέξη. Είναι απάνθρωπο».

''Είμαι τόσο δυνατή πέρα από κάθε φαντασία''

Με μια νέα ανάρτηση επανήλθε η Δήμητρα Αλεξανδράκη στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μετά την όλη ιστορία όπου συγκεκριμένα μέσα μετέδιδαν πως η ίδια έχει αυτοκτονήσει. Οι φήμες την έκαναν έξαλλη, καθώς ταράχτηκε τόσο η ίδια όσο και η οικογένειά της, όμως μαζεύει δυνάμεις και προχωράει μπροστά, μην παραλείποντας να ευχαριστήσει σε όσους την στήριξαν σε αυτή τη δύσκολη στιγμή.

Πολύ άσχημη εντύπωση δημιούργησε το γεγονός ότι μία από τις εκπομπές που μετέδιδαν την είδηση ήταν το «Χαμογέλα και Πάλι» με την Σίσσυ Χρηστίδου, στο οποίο συμμετέχει και ο καλός της φίλος και γείτονας Δημήτρης Αλεξάνδρου. Για τον ίδιο εμμέσως ξέσπασε σε προηγούμενο story της ,ενώ έκανε και τηλεφωνική παρέμβαση στην εκπομπή ζητώντας να κατέβει ότι έχει γραφτεί, ενώ τους ενημέρωσε ότι της χάλασαν τη μέρα.

Έγραψε λοιπόν στο story της:

«Είστε ότι καλύτερο. Είμαι τόσο δυνατή πέρα από κάθε φαντασία. Συγνώμη που δεν έχω απαντήσει σε όλα τα μηνύματα, προσπάθησα στα περισσότερα, το ξέρετε αυτοί που έχουμε μιλήσει. Δεν έχω λόγια. Επιφυλάσσομαι ειλικρινά και θα ανταποδώσω».

Η νέα ανάρτηση της Δήμητρας Αλεξανδράκη μετά τις ψεύτικες ειδήσεις της αυτοκτονίας της