''Kάναμε αυτό που πάντα προσπαθούμε να κάνουμε'' - H απάντηση της Σίσσυς Χρηστίδου μετά την παρεξήγηση με την Δήμητρα Αλεξανδράκη

Είχε μεταδώσει στο «Χαμογέλα και πάλι» την ψευδή είδηση ότι η Αλεξανδράκη αυτοκτόνησε

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
''Kάναμε αυτό που πάντα προσπαθούμε να κάνουμε'' - H απάντηση της Σίσσυς Χρηστίδου μετά την παρεξήγηση με την Δήμητρα Αλεξανδράκη

Την Σίσσυ Χρηστίδου εντόπισε η κάμερα του Πρωινού μας σήμερα το πρωί 26/9 και φυσικά στις δηλώσεις της μονοπώλησε το θέμα που ξέσπασε με την Δήμητρα Αλεξανδράκη, όταν χθες 25/9 η εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» μετέδωσε την ψευδή είδηση ότι έχει αυτοκτονήσει. Η ίδια παρουσιάστηκε πολύ στεναχωρημένη με ότι έχει συμβεί, ωστόσο άφησε αιχμές ότι ακόμα δεν είναι πολύ ξεκάθαρο το τοπίο με το τι έχει γίνει.

Υπενθυμίζεται ότι μετά την μετάδοση της είδησης η Δήμητρα Αλεξανδράκη βγήκε να παρέμβει τηλεφωνικά ζητώντας να κατέβει αμέσως η περιγραφή στο super, ενώ τους ενημέρωσε ότι έχει οικογένεια που την παίρνουν κλαμένοι καθώς πίστεψαν ότι όντως έχει αυτοκτονήσει. Στο τέλος τους ενημέρωσε ότι της χάλασαν το πρωινό και έκλεισε τη γραμμή.

Οι πρώτες δηλώσεις της Χρηστίδου μετά το σκηνικό με την Αλεξανδράκη

Είπε στην κάμερα του Πρωινού μας:

«Δεν είδατε(τι συνέβη με την Αλεξανδράκη); Εμείς κάναμε αυτό που πάντα προσπαθούμε να κάνουμε. Ξεκίνησε η είδηση πέντε λεπτά προτού βγούμε στον αέρα, εμείς προσπαθούμε να επικοινωνήσουμε και με την ίδια και με το νοσοκομείο.
Στεναχωρέθηκα, αλλά καταλαβαίνω ότι ήταν σε πολύ μεγάλη ταραχή. Αισθάνθηκε πάρα πολύ άσχημα και αισθάνθηκα πολύ άσχημα που ένιωσε έτσι. Δεν είχαμε κάνει ρεπορτάζ πριν από την εκπομπή τι ακριβώς έχει συμβεί και νομίζω ότι το τοπίο είναι ακόμα λίγο θολό, απέναντι στο τι ακριβώς συνέβη. Από τη στιγμή που βγήκε η ίδια και τοποθετήθηκε με τον τρόπο αυτό νομίζω ότι οφείλουμε να σεβαστούμε τη δική της τοποθέτηση και να είμαστε διακριτικοί απέναντι σε αυτό που η ίδια θέλει, γιατί υπάρχουν οικογένειες από πίσω», είπε αρχικά η Χρηστίδου.

Στη συνέχεια ερωτήθηκε για το αν έχουν επικοινωνήσει αλλά και για τις μηνύσεις που έχει εξαγγείλει η Αλεξανδράκη:

«Δε θέλω να μοιραστώ το αν επικοινωνήσαμε, της στέλνω την αγάπη μου.

Δεν μπορώ να σου απαντήσω για τις μηνύσεις. Δε θα απαντήσω σε πράγματα που δε με αφορούν ονομαστικά. Αλλά είμαι πολύ στεναχωρημένη, που είναι η ίδια στεναχωρημένη».

Προχωράει δια της νομικής οδού η Δήμητρα Αλεξανδράκη

Μετά το βίντεο που δημοσίευσε η Δήμητρα Αλεξανδράκη χαρακτηρίζοντας γελοία τόσο την εκπομπή, όσο και την Δημήτρη Αλεξάνδρου (δείτε εδώ όσα είπε), δημοσίευσε ένα νέο στο Instagram της, αποκαλύπτοντας πως θα κάνει μήνυση.

«Με έχετε γεμίσει με τόσα νεύρα. Με παίρνουν οι συγγενείς μου και κλαίνε όλοι. Ετοιμαστείτε, έρχονται όλες οι μηνύσεις η μια μετά την άλλη. Δε θα σας αφήσω σε χλωρό κλαρί. Ξεφτίλες! Δε σέβεστε τίποτα. Για τα κλικς, ξεφτίλες» ήταν τα λόγια της Δήμητρας Αλεξανδράκη.