Βίντεο ντοκουμέντο μέσα από το δωμάτιο του ξενοδοχείου όπου έμεινε η Δήμητρα Αλεξανδράκη στην Θεσσαλονίκη

Δείτε αναλυτικά

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Βίντεο ντοκουμέντο μέσα από το δωμάτιο του ξενοδοχείου όπου έμεινε η Δήμητρα Αλεξανδράκη στην Θεσσαλονίκη

Μπορεί να περίμεναν πως και πως οι τηλεθεατές του ΑΝΤ1 την έναρξη του «Πρωινού» μετά από την ηχηρή αποχώρηση της Δούκισσας Νομικού, ωστόσο ο Γιώργος Λιάγκας μετά από τις πρώτες του δηλώσεις μπήκε για τα καλά στο κομμάτι της ενημέρωσης.

Συγκεκριμένα, μέσα από την εκπομπή προβλήθηκε ένα αποκλειστικό βιντεάκι στο οποίο φαίνεται το δωμάτιο όπου διέμενε η Δήμητρα Αλεξανδράκη στην Θεσσαλονίκη καθώς εχθές (25/9) έγινε ο κακός "χαμός" μετά από τις φήμες που την ήθελαν να έχει κάνει απόπειρα αυτοκτονίας.

Το γνωστό μοντέλο έδειξε πλάνα τα οποία τράβηξε η ίδια μέσα από το δωμάτια έπειτα από την επιστροφή της από το νοσοκομείο Παπανικολάου, όπου πήγε μετά την κρίση που έπαθε σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής.

Τα πρώτα πλάνα της Δήμητρας Αλεξανδράκη μέσα από το δωμάτιο του ξενοδοχείου στη Θεσσαλονίκη

«Έρχονται οι μηνύσεις η μια μετά την άλλη» - Έξαλλη η Δήμητρα Αλεξανδράκη

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη βγήκε στον αέρα της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι» το πρωί της Κυριακής 25/9, χωρίς να κρύψει τον εκνευρισμό της αναφορικά με το ρεπορτάζ που την ήθελε να έχει κάνει απόπειρα αυτοκτονίας σε ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης.

Όλα ξεκίνησαν, σύμφωνα με την εκπομπή, όταν η ίδια μιλούσε στο τηλέφωνο με φίλη της στην οποία και εξέφρασε ότι βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση και πως θέλει να δώσει τέλος στη ζωή της. Η φίλη της ενημέρωσε τις Αρχές, που πήγαν στο ξενοδοχείο και βρήκαν τη Δήμητρα Αλεξανδράκη σε άσχημη κατάσταση και αιμόφυρτη και αμέσως μετά τη μετέφεραν στο Ιπποκράτειο και στη συνέχεια στο νοσοκομείο Παπανικολάου.

Μετά λοιπόν το βίντεο που δημοσίευσε η Δήμητρα Αλεξανδράκη χαρακτηρίζοντας γελοία τόσο την εκπομπή, όσο και την Δημήτρη Αλεξάνδρου (δείτε εδώ όσα είπε), δημοσίευσε ένα νέο στο Instagram της, αποκαλύπτοντας πως θα κάνει μήνυση.

«Με έχετε γεμίσει με τόσα νεύρα. Με παίρνουν οι συγγενείς μου και κλαίνε όλοι. Ετοιμαστείτε, έρχονται όλες οι μηνύσεις η μια μετά την άλλη. Δε θα σας αφήσω σε χλωρό κλαρί. Ξεφτίλες! Δε σέβεστε τίποτα. Για τα κλικς, ξεφτίλες» ήταν τα λόγια της Δήμητρας Αλεξανδράκη.