''Παναγιά μου θα με φάει'' - Τα πικρόχολα σχόλια του Νίκου Αποστολόπουλου για τη Σοφία Χατζηπαντελή και το GNTM 5

Δεν ξέφυγε ούτε εκείνη από την κριτική του...

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
''Παναγιά μου θα με φάει'' - Τα πικρόχολα σχόλια του Νίκου Αποστολόπουλου για τη Σοφία Χατζηπαντελή και το GNTM 5

Είναι σίγουρα το πιο πολυσυζητημένο πρόσωπο της κριτικής επιτροπής του GNTM 5. Ο λόγος για την Σοφία Χατζηπαντελή που έχει κριθεί όσο λίγη για την εξωτερική της εμφάνιση και ιδιαίτερα για την τριχοφυία στα φρύδια της. Πρώτα ο Λάκης Γαβαλάς στη συνέχεια η Ραμόνα Βλαντή, τώρα ήταν σειρά του Νίκου Αποστολόπουλου να την κρίνει και μάλιστα με καθόλου κολακευτικά λόγια.

Ο γνωστός σχεδιαστής μόδας, είναι αλήθεια ότι αρέσκεται στην κριτική σε πρώην και νυν συντελεστές του GNTM, αφού οριακά δεν έχει μείνει κανείς ασχολίαστος από εκείνον. Νωρίτερα είχε μιλήσει και για την Βίκυ Καγιά, την οποία χαρακτήρισε «Κρουέλα που τσιρίζει», λόγω των αντιδράσεών της απέναντι στις διαγωνιζόμενες.

Οι χαρακτηρισμοί του Νίκου Αποστολόπουλου για την Χατζηπαντελή

Δήλωσε στην κάμερα του Open Weekend:

«Η περσινή επιτροπή του GNTM ήταν χίλιες φορές καλύτερη. Όταν θα φύγει από το GNTM ο Καράβας τι θα κάνει; Βαρκούλες αρμενίζουν. Θα πάει πάλι να κάνει τον γυμναστή και να ανοίξει με τη γυναίκα του ένα μανικιούρ. Η Βίκυ αυτό που κάνει είναι πραγματικά γελοίο. Ο τρόπος που μιλάει, η φωνούλα της, η υστερικότητα. Ειλικρινά είναι θέμα αξιοπρέπειας να σταματήσει να το κάνει αυτό το πράγμα. Καλύτερα να πάει στο σπιτάκι της κι έχει τον άντρα της και τα παιδάκια της… Πρέπει να έχεις ανάγκη να το κάνεις αυτό, να μην έχεις να φας. Να ξεφτιλίζεσαι;

Αυτό το τέρας που έχουν εκεί τη γυναίκα με το μούσι. Αυτή είναι να την πας σε τσίρκο και να γελάς. Ή λες Παναγιά μου θα με φάει. Να της βάλουμε μια αλυσίδα στο λαιμό και να τη βγάλουμε. Ντροπή. Σιγά μην την είχαν αυτή να πηγαίνει κόντρα στην Καγιά. Η Καγιά θέλει να έχεις μια γλώσσα και να τη γλείφεις.

To twitter πάντως την αποθεώνει μέχρι στιγμής

Πριν καν ξεκινήσει το GNTM 5, η Σοφία Χατζηπαντελή αποτέλεσε κεντρικό θέμα συζήτησης, κυρίως λόγω των φρυδιών της. Από τις 19/9 λοιπόν που ξεκίνησε ο πέμπτος κύκλος, έχει προκαλέσει ξανά χαμό γύρω από το όνομά της.

Μάλιστα, το περισσότερο τηλεοπτικό κοινό φαίνεται πως έχει εκπλαγεί ευχάριστα με την Σοφία Χατζηπαντελή, μιας και είναι αυθόρμητη και ευχάριστη, ενώ πολλοί έχουν ταυτιστεί με τις απόψεις της.

Το ίδιο συνέβη και στο επεισόδιο στις 20/9 , που παρόλο που αποτέλεσε πρωταγωνίστρια σε αρκετές εντάσεις, για ακόμη μια φορά το Twitter δόξασε την Σοφία, με τους χρήστες να ζητούν να μείνει μόνιμα στο GNTM 5.