«Δεν το έχει και τόσο ανάγκη» - Το υπονοούμενο της Ραμόνα Βλαντή για την αποχώρηση της Δούκισσας Νομικού από το Πρωινό

«Από ότι ξέρω...»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Δεν το έχει και τόσο ανάγκη» - Το υπονοούμενο της Ραμόνα Βλαντή για την αποχώρηση της Δούκισσας Νομικού από το Πρωινό

Στην κάμερα της εκπομπής «Χαμογέλα και Πάλι!» μίλησαν το πρωί της Κυριακής 26/9 η Βίκυ Κάβουρα και η Ραμόνα Βλαντή, με την πρώτη να τονίζει πως δεν της αρέσει ο τρόπος με τον οποίο αντιμετωπίζονται οι γυναίκες.

Με τη σειρά της, η Ραμόνα Βλαντή σχολίασε την απουσία και αποχώρηση της Δούκισσας Νομικού από το «Πρωινό» (δείτε εδώ την επίσημη ανακοίνωση του ΑΝΤ1).

Τα σχόλια της Ραμόνας Βλαντή για την αποχώρηση της Δούκισσας Νομικού από το Πρωινό

«Μπορεί να μην περνούσε ευχάριστα το κορίτσι. Δεν το έχει και τόσο ανάγκη από ό,τι ξέρω.

Η Βίκυ Καγιά κάνει διαφημιστικές καμπάνιες ως τηλεοπτική περσόνα και όχι ως μοντέλο. Στο εξωτερικό σαν τη Βίκυ υπάρχουν πολλές που κάνουν καριέρα. Δεν είναι μόντελινγκ αυτό που κάνει», είπε χαρακτηριστικά η Ραμόνα.

Τα "καρφιά" της για την Σοφία Χατζηπαντελή

Στη κάμερα της εκπομπής Mega Καλημέρα μίλησε το πρωί της Παρασκευής 23/9 η Ραμόνα Βλαντή και αναφέρθηκε στη σχέση που έχει με τις κόρες της, στο GNTM, την Έλενα Γαλύφα αλλά και την Σοφία Χατζηπαντελή.

«Ως μαμά είμαι στοργική, «Τσαουσέσκου» αυστηρή. η μικρή μου κόρη μου παίρνει όλα τα πράγματα, η μεγάλη θεωρεί ότι δεν έχω στυλ. Δουλεύω πολύ με τον εαυτό μου. Είχα ανασφάλειες για τους μαύρους κύκλους, τα γόνατα μου.

Η Έλενα Γαλύφα πήρε θέση δημοσιογράφου στο GNTM, δεν υπήρξε σε αυτό το χώρο, ούτε πέρασε από έξω. Influencer δεν μπορεί να γίνει αυτή που πουλάει μαϊντανό, πατάτες και κρεμμύδια στο Instagram. Σοφία Χατζηπαντελη; Όχι πλαστικά σε θάλασσες και ακτές. Όταν έχεις πειράξει τα πάντα πάνω σου δεν μπορείς να κρίνεις», είπε χαρακτηριστικά η Ραμόνα Βλαντή, η οποία πρόσφατα έριξε τα καρφιά της και για την Βίκυ Καγιά.