«Είναι 3-4 που στο τέλος δεν θα μου μιλάνε» - Το σχόλιο της Μαρίας Μπακοδήμου για την εκπομπή της στο ΣΚΑΙ

Τι ανέφερε για τον Γιώργο Λιάγκα και την αποχώρηση της Δούκισσας Νομικού από το Πρωινό

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Είναι 3-4 που στο τέλος δεν θα μου μιλάνε» - Το σχόλιο της Μαρίας Μπακοδήμου για την εκπομπή της στο ΣΚΑΙ

Καλεσμένη στην εκπομπή «Καλό μεσημεράκι» βρέθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας 26/9 η Μαρία Μπακοδήμου. Η παρουσιάστρια μίλησε για την νέα της εκπομπή στο ΣΚΑΙ, «Γεια σου», αποκαλύπτοντας πως τρία, τέσσερα άτομα δεν θα της μιλάνε στο τέλος της σεζόν. Παράλληλα, μίλησε και για τον Γιώργο Λιάγκα, με αφορμή την αποχώρηση της Δούκισσας Νομικού από το Πρωινό.

Οι δηλώσεις της Μαρίας Μπακοδήμου

Ν.Μ.: Αυτή η εκπομπή που κάνεις τώρα, το Γεια σου, είναι πάρα πολύ σε εσένα. Έχεις μία ικανότητα νομίζω…

Μ.ΜΠ.: …να τα κάνεις με όλο τον κόσμο και στο τέλος να τελειώνει η εκπομπή και να μη σου μιλάει κανείς.

Ν.Μ.: Αυτό είναι πολύ ωραίο, γιατί θέλει το χώρο της.

Μ.ΜΠ.: Σε ένα σαββατοκύριακο κατάλαβα ότι είναι 3-4 που δεν θα μου μιλάνε, χωρίς να υπάρχει πρόθεση δική μου.

Ν.Μ.: Δεν πειράζει. Είναι πάρα πολλοί, δεν πειράζει και όλοι.

Για τον Γιώργο Λιάγκα, είπε χαρακτηριστικά: «Άσχετα από το τι εικόνα έχω για τον Γιώργο Λιάγκα, βρέθηκε το καλοκαίρι σε μια εκπομπή που δεν ήξερε ποια θα είναι η συμπαρουσιάστριά του.

Αναγκάστηκε να κάνει ένα ρεπορτάζ, να ψάξει, να δοκιμάσει, να κάνει casting. Και με το που κάθεται η Δούκισσα και ξεκινάει σε έναν πολύ σκληρό αγώνα – είναι φαρμάκι να ξυπνάς και να περιμένεις τα νούμερα – και πάνω που λες το έχω στήσει να φεύγει. Δεν ξεστήνεται, ακούγεται και μια κακή εικόνα για σένα, που μπορεί να μην αντιστοιχεί. Η θέση μου είναι συμπαθής γιατί περνάει πολλά».

Οι πληροφορίες που είχε η Μπακοδήμου γύρω από τα λόγια του Λιάγκα

Στην εκπομπή του «Γεια σου» η Μαρία Μπακοδήμου είπε ότι έχει αποκλειστική πληροφορία γύρω από κάποια λόγια του Γιώργου Λιάγκα, που αν ισχύουν δικαιολογούν εν μέρει τις σκέψεις της Δούκισσας γύρω από την αποχώρησή της.

Όπως σας είχαμε γράψει και το προηγούμενο διήμερο η Δούκισσα Νομικού ακουγόταν ότι νιώθει δυσαρεστημένη με την παρουσία της στην εκπομπή, καθώς δίνει πολύ βάρος στο ενημερωτικό κομμάτι και όχι στο ψυχαγωγικό, επομένως η ίδια δεν έχει το ρόλο που θα ήθελε. Αυτό και κάποια άλλα γεγονότα την οδήγησαν στην αποχώρηση, αν και είμαστε σε αναμονή και για την δικιά της ανακοίνωση.

Είπε λοιπόν στην εκπομπή της γύρω από το τηλεοπτικό διαζύγιο του Λιάγκα και της Νομικού:

«Εγώ αυτό που ξέρω από εσωτερική πληροφόρηση και ρεπορτάζ που έκανα είναι ότι ο Γιώργος Λιάγκας είπε ότι “δεν χρειαζόμαστε άλλη υποστήριξη, είμαστε μια δημοσιογραφική εκπομπή που μπορούμε να βγάζουμε πολύ ωραία τα θέματα”.

Σημασία έχει ότι ήταν μια μπόμπα στην αρχή της σεζόν. Ας τα βρουν μεταξύ τους, δεν θέλω να εκφέρω άποψη».