Πριν πάει στο GNTM 5 την είχαμε δει στην εκπομπή της Αννίτας Πάνια - Έψαχνε άνδρα χορηγό με κότερο

Έλεγε: «Θέλω να απομακρύνω από τη ζωή μου όσους δεν έχουν χρήματα»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Πριν πάει στο GNTM 5 την είχαμε δει στην εκπομπή της Αννίτας Πάνια - Έψαχνε άνδρα χορηγό με κότερο

Χαμό στο πλατό του GNTM 5 αλλά και στο twitter έκανε η Δομινίκη, η οποία εκτός από μοντέλο είναι και ηθοποιός και όπως δήλωσε δεν διστάζει να προσαρμοστεί σε διαφορετικούς ρόλους και το απέδειξε λέγοντας στους τέσσερις κριτές και έναν μονόλογο που τους άφησε άφωνους (δείτε εδώ την οντισιόν της).

Το μοντέλο - ηθοποιός λοιπόν, πέρασε με τέσσερα "ναι" στο ID Catwalk. Ωστόσο, οι χρήστες του twitter θυμήθηκαν ότι κάπου την έχουν δει και έφεραν μάλιστα μέχρι και ντοκουμέντα στην επιφάνεια.

Από την Αννίτα Πάνια στο GNTM 5

Συγκεκριμένα, την Δομινίκη την είχαμε δει στο παρελθόν στην εκπομπή της Αννίτας Πάνια στο OPEN με τίτλο "Αννίτα Κοίτα", όπου έψαχνε... γαμπρό.

Συγκεκριμένα, έψαχνε άνδρα χορηγό με κότερο, με πιστωτικές και ανοιχτοχέρη, ενώ δήλωσε πως «Θέλω να απομακρύνω από τη ζωή μου όσους δεν έχουν χρήματα».

Και άλλη παίκτρια έχουμε δει σε άλλη εκπομπή πριν το GNTM 5

Μετά την συγκινητική audition της Κάτιας, η επόμενη που μπήκε στο πλατό του GNTM 5 ήταν η Άρτεμις Καραβουσιάνη, την οποία είχαμε πρωτογνωρίσει μέσα από το ριάλιτι μόδας του ΣΚΑΙ, My style rocks.

Η 62χρονη πρώην αεροσυνοδός κατάγεται από το Πήλιο και στα 42 της χρόνια βγήκε στη σύνταξη. Ήταν αεροσυνοδός στην Ολυμπιακή Αεροπορία και μετά τη συνταξιοδότησή της αποφάσισε να ασχοληθεί με πράγματα που της αρέσουν, όπως το μπαλέτο αλλά και το μποξ.

Ωστόσο, αυτή τη φορά αποφάσισε να δοκιμάσει την τύχη της στο μόντελινγκ και έτσι εμφανίστηκε μπροστά από την κριτική επιτροπή φορώντας το κόκκινο φόρεμά της και κρατώντας την τσάντα της. Μάλιστα, θέλει πολύ να μπει στο σπίτι, ωστόσο αυτό που την προβληματίζει είναι ότι αν συνεχίσει στον διαγωνισμό μπορεί να μην καταφέρει να πάει σε ένα spa που συνηθίζει εδώ και χρόνια με τον σύζυγό της, το οποίο το έχουν προπληρώσει και δεν θέλει να το χάσει.

Όπως ήταν αναμενόμενο, η δήλωση αυτή δίχασε πολύ τους κριτές καθώς δεν γίνεται κάποιος να πηγαίνει σε μια δουλειά και να βάζει timeline. Ωστόσο, οι κριτές την πέρασαν στην επόμενη φάση, δίνοντάς της 4 ναι!