Μετράει τις μέρες η Τατιάνα Στεφανίδου - Το τρυφερό παρατσούκλι που έβγαλε στην κόρη της Λυδία που είναι στη Νέα Υόρκη

Θα είναι μαζί ξανά στις γιορτές

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
instagram - tatistefanidou
instagram - tatistefanidou

Η στιγμή των σπουδών είναι πάντα μία δύσκολη περίοδος για κάθε γονιό, αφού συχνά χρειάζεται να αποχωριστεί για πρώτη φορά με το παιδί του. Το ίδιο συνέβη και με την Τατιάνα Στεφανίδου και τον Νίκο Ευαγγελάτο, που είδαν την κόρη τους Λυδία, να φεύγει για σπουδές στη Νέα Υόρκη, πριν από λίγο καιρό. Η παρουσιάστρια μάλιστα βρέθηκε στο πλευρό της στην αρχή της σεζόν για να τη βοηθήσει, ωστόσο τώρα οι επαγγελματικές υποχρεώσεις την κρατάνε πίσω στην Αθήνα. Η ίδια έκανε μια νοσταλγική ανάρτηση στο Instagram αναμένοντας να έρθουν τα Χριστούγεννα προκειμένου να ξαναβρεθούν.

Μαμά και κόρη έχουν σχεδόν αδερφικές σχέσεις, αφού και κατά την πρόσφατη επίσκεψη της Στεφανίδου στη Νέα Υόρκη, τις είδαμε να βγαίνουν σαν καλές φίλες, η ίδια με τα ρούχα της κόρης της και να απολαμβάνουν βόλτες, ψώνια και καφέ, στην πόλη που δεν κοιμάται ποτέ.

Το νοσταλγικό μήνυμα της Τατιάνας Στεφανίδου για την κόρη της Λυδία

Έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram:

«Προσπάθησα να μετρήσω τις μέρες μέχρι τα Χριστούγεννα. Μου φάνηκαν πολλές και είπα… άστο. Μου λείπεις ελαφάκι μου».

Η Τατιάνα Στεφανίδου ανυπομονεί να ξαναβρεθεί με την κόρη της Λυδία

Φωτογραφίες από το σπίτι της κόρης της στη Νέα Υόρκη

Η Λυδία Ευαγγελάτου ξεκινά τις σπουδές της στο πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης και όπως είναι λογικό, η Τατιάνα Στεφανίδου πλέει από πελάγη ευτυχίας καθώς όπως κάθε μητέρα στηρίζει μέχρι τέλους τα αγαπημένα της παιδιά αφού τα στηρίζει σε κάθε τους απόφαση ενθαρρύνοντάς τα να κυνηγούν τα όνειρά τους.

Στις 30/8,την περίοδο που η παρουσιάστρια βρισκόταν στη Νέα Υόρκη για να βοηθήσει την κόρη τηςδημοσίευσε μια σειρά από φωτογραφίες όπου δείχνει τις προετοιμασίες στο σπίτι της Λυδίας (δείτε εδώ τον κούκλο γιο της, Λάμπη).

«Νέα ζωή ψυχή μου @lydiaevangelatou. Το σύμπαν μικρό για να χωρέσει το συναίσθημα. Σε λατρεύω!».

Εσωτερική/ εξωτερική φωτογραφία: Instagram/ tatistefanidou