''Ίσως είχε πιεί ούζα'' - Η απάντηση του Αντίνοου Αλμπάνη στη δημοσιογράφο που ξεκίνησε τις φήμες για διάρρηξη στο σπίτι του

''Ανησύχησαν σοβαρά άνθρωποι''

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
''Ίσως είχε πιεί ούζα'' - Η απάντηση του Αντίνοου Αλμπάνη στη δημοσιογράφο που ξεκίνησε τις φήμες για διάρρηξη στο σπίτι του

Στην κάμερα του «Happy Day» παραχώρησε δηλώσεις ο Αντίνοος Αλμπάνης και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και σε μια ψευδή είδηση που κυκλοφόρησε σχετικά με διάρρηξη που έγινε στο σπίτι του. Αιτία ήταν μια χιουμοριστική του ανάρτηση, η οποία παρερμηνεύθηκε από κάποια μέσα δημιουργώντας μια τεράστια σύγχυση. Ο ίδιος σήμερα έδωσε την ερμηνεία του, υποστηρίζοντας ότι όλα έγιναν για λίγα κλικ παραπάνω, μιλώντας με σκληρά λόγια για την δημοσιογράφο που ξεκίνησε τη φήμη.

Η επίμαχη ανάρτησή του(δείτε την εδώ) αφορούσε τους επίδοξους ληστές που θα επιχειρήσουν να μπουν στο σπίτι τους, τους προειδοποιούσε ότι είναι καλά οχυρωμένο, με πολλούς τρόπους, επομένως δεν έχει νόημα καν να το προσπαθήσουν. Ωστόσο το χιούμορ δεν έγινε μάλλον αντιληπτό, επομένως δημιουργήθηκε αυτή η τεράστια παρεξήγηση.

Η ερμηνεία του Αντίνοου Αλμπάνη για εκείνη που έγραψε ότι έγινε διάρρηξη στο σπίτι του

Είπε σήμερα 27/9 στην κάμερα του «Happy Day»:

«Δεν ισχύει η είδηση. Δεν έγραψα ποτέ ότι έγινε διάρρηξη στο σπίτι μου, δεν ανέφερα ποτέ ότι μπήκαν ληστές στο σπίτι μου, δεν είπα πουθενά τίποτα τέτοιο. Ρωτήστε τη δημοσιογράφο που το έγραψε. Ανησύχησε πάρα πολύς κόσμος, εκείνη τη μέρα το τηλέφωνό μου δεν σταμάτησε να χτυπάει. Ανησύχησαν σοβαρά άνθρωποι.

Αλλά είναι καλοκαίρι, μπορεί η κοπέλα να είχε πιει λίγο ουζάκι παραπάνω, να είχε φάει ένα μεζεδάκι παραπάνω, να διάβασε κάτι άλλο, να θεώρησε ότι αυτό που γράφει θα έχει περισσότερα κλικαρίσματα, αδιαφορώντας τι μπορεί αυτό να προκαλέσει στη δική μου ζωή», είπε ο Αντίνοος Αλμπάνης.

«Υπάρχουν άνθρωποι σε δουλειές, που δεν πρέπει να είναι σε αυτές τις δουλειές, είναι ανεπαρκείς γι’ αυτές τις δουλειές», κατέληξε ο ηθοποιός.

Έχει ξεσπάσει ξανά για τις συγχύσεις που δημιουργούνται στα social media

Ο Αντίνοος Αλμπάνης, το πρωί της Πέμπτης 31/3, βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή του Star, Breakfast at Star, μαζί με την Κρίστελ Καπερώνη, με την οποία συνεργάζονται στην παράσταση που παίζουν αυτό το διάστημα, και μίλησε για την εμπειρία του με τον καρκίνο και την δημοσιοποίηση αυτής στα social media, αλλά και την αντιμετώπιση του κόσμου.

Ο ηθοποιός ανέφερε πως θέλησε να μιλήσει δημόσια για την περιπέτεια υγείας του, πράγμα που έχει κάνει ξανά στο παρελθόν και η εξομολόγηση για τους πόνους που αισθάνεται ακόμη και σήμερα συγκλονίζει. Θεώρησε πως θα βοηθήσει πολύ κόσμο, ενώ υποστηρίζει πως χρειάζεται να υπάρχει κατανόηση προς τα κακόβουλα σχόλια που μπορεί να δέχεται κάποιος που αντιμετωπίζει κάτι παρόμοιο, διότι πολλές φορές ο κόσμος δεν γνωρίζει, παρά το γεγονός ότι η κατάσταση αγγίζει και τα όρια του "κανιβαλισμού".

«Μίλησα ανοιχτά για το πρόβλημα της υγείας μου σε μια στιγμή που ένιωσα εγώ την ανάγκη να το κάνω και πολύ γρήγορα κατάλαβα τη απήχηση έχει αυτό το πράγμα στους ανθρώπους. Πόσοι άνθρωποι βασανίζονται, περνούν αυτά τα προβλήματα και έχουν ανάγκη από μια στήριξη, από μια συμπαράσταση, από ένα βλέμμα και έναν άνθρωπο στον οποίο μπορούν να ακουμπήσουν τις ελπίδες πάνω του», δήλωσε αρχικά ο ίδιος.

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Πρέπει έχουμε λίγη κατανόηση με τους ανθρώπους και όσους κάνουν αυτά τα σχόλια. Εμείς που περνάμε το πρόβλημα, επειδή δεν οφείλουν να ξέρουν για εμάς, καλό είναι να παίρνουμε λίγο χρόνο πριν πούμε κάτι».

Μάλιστα, τόνισε χαρακτηριστικά: «Έχω ζήσει αγριάδα συγκλονιστική να παίζει σε εκπομπή φωτογραφία μου με το ξυρισμένο κεφάλι και να αναρωτιούνται αν τους αρέσει και να λένε «όχι, είναι χάλια». Εγώ ήμουν στο σπίτι και έβλεπα να γίνεται αυτός ο κανιβαλισμός και αναρωτιόμουν τον λόγο που το ζούσα και έπρεπε να περάσω αυτή την τόσο δύσκολη πίστα. Στην πορεία, όμως, καταλαβαίνεις πως οι άνθρωποι δεν έχουν κακές προθέσεις».