Απευθύνθηκε σε επίδοξους διαρρήκτες του σπιτιού του - Η ανάρτηση του Αλμπάνη που δημιούργησε σκέψεις

«Αγαπητέ...»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Απευθύνθηκε σε επίδοξους διαρρήκτες του σπιτιού του - Η ανάρτηση του Αλμπάνη που δημιούργησε σκέψεις

O Αντίνοος Αλμπάνης είναι με τη σειρά του και εκείνος χρήστης των δικτυών και πολλές φορές τον βλέπουμε μέσα από το instagram να εκφράζει απόψεις για κοινωνικά ζητήματα ή ακόμα και για θέματα, που απασχολούν τον ίδιο.

Έτσι λοιπόν, αυτή τη φορά έκανε μια ανάρτηση ποζάροντας ο ίδιος με την πετσέτα του γυμνός με μια λεζάντα, που δεν κανείς δεν περίμενε να συνοδεύει τη συγκεκριμένη φωτογραφία. Με έντονο αίσθημα χιούμορ και με μια παράλληλη επιθυμία να καυτηριάσει το ζήτημα παρακολούθησης, που έγινε γνωστό από τη μεριά της κυβέρνησης, μίλησε για το σπίτι του στην Αθήνα.

Πριν από λίγο καιρό, το ίδιο σπίτι είχε απασχολήσει μέσω μιας γυμνής του φωτογραφίας, αυτή τη φορά ωστόσο ενημέρωνε επίδοξους κλέφτες, πως υπάρχουν σοβαροί λόγοι για να μην επιχειρήσει κανείς να διαρρήξει το σπίτι του.

Η αινιγματική ανάρτηση του Αντίνοου Αλμπάνη στο instagram

«Αγαπητέ άνθρωπε που με ακολουθείς, όπως έχεις καταλάβει είμαι σε διακοπές ωστόσο, αν ο επαγγελματικός σου προσανατολισμός συμπεριλαμβάνει κλοπές και διαρρήξεις, μάθε πως στο σπίτι μου βρίσκεται το σκυλί μου που έχει τα νεύρα του από 4 μηνών όπως και η κυρία που το κρατάει, η οποία έχει και αυτή τα νεύρα της από τα 4 και ξέρει και ουνάγκι.

Επίσης, να σε ενημερώσω πως το μοναδικό πράγμα αξίας στο σπίτι είναι ένα αυτόγραφο της Σαμπρίνας που μου έδωσε το ‘92 στη γιορτή της Σταφίδας στα Κρέστενα Ηλείας. Τέλος, να ξέρεις πως μένω πολύ κοντά στο σπίτι του πρωθυπουργού ο οποίος λογικά παρακολουθεί -νόμιμα- το κινητό σου και θα σε πιάσει, ξανασκέψου το.

φιλικά, Αντίνοος».

Αντίνοος Αλμπάνης - Μήνυμα

«Ήταν σκληρό και απάνθρωπο»

O Αντίνοος Αλμπάνης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Αυτός και ο άλλος την Τρίτη 31/5, όπου παραχώρησε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης. Πιο συγκεκριμένα, ο ηθοποιός αναφέρθηκε στα εφηβικά του χρόνια στη Χαλκίδα, ενώ αποκάλυψε πως όταν δεν είχε τάσεις φυγής, ονειρευόταν μια καριέρα στο ραδιόφωνο, καριέρα που την ξεκίνησε μόλις στα 15 του χρόνια, αλλά την άφησε νωρίς για την επόμενη μεγάλη αγάπη του, την ηθοποιία.

Ακόμη, σχολίασε τα λόγια του Βαλάντη στην Ευρυδίκη Παπαδοπούλου για το πρόβλημα υγείας της, τα οποία δεν του άρεσαν καθόλου καθώς και ο ίδιος έχει περάσει παρόμοιο πρόβλημα και αισθάνθηκε πολύ άβολα.

Στη συζήτηση αυτή στάθηκαν και σε όσα είπε ο Βαλάντης για παρόμοιο πρόβλημα υγείας στην Ευρυδίκη Παπαδοπούλου στο Survivor, με τον ηθοποιό να αποκαλύπτει πως έβαλε τα κλάματα μόλις άκουσε τι της είπε.

«Έβαλα τα κλάματα και σοκαρίστηκα. Ήταν λες και το είπε σε μένα. Ήταν σκληρό και απάνθρωπο. Μόνο ένας ασθενής καταλαβαίνει.. Δεν είναι δυνατόν αυτό που της είπε, πως δεν την έκανε καλύτερο άνθρωπο η ασθένεια. Δεν είναι τεστ, δεν την περνάμε για να γίνουμε καλύτεροι άνθρωποι», είπε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός, ο οποίος αποκάλυψε πως έχει βιώσει απόρριψη λόγω του καρκίνου.