«Oι υπότιτλοι θα βοηθήσουν» - Ο Γιώργος Καράβας απαντά αφοπλιστικά στους επικριτές του GNTM 5 και της Σοφίας Χατζηπαντέλη

Τι υποστήριξε για όσους τους κατηγορούν για εργαλειοποίηση της διαφορετικότητας

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
«Oι υπότιτλοι θα βοηθήσουν» - Ο Γιώργος Καράβας απαντά αφοπλιστικά στους επικριτές του GNTM 5 και της Σοφίας Χατζηπαντέλη

Είναι αδιαμφισβήτητα ο πιο συμπαθής κριτής του GNTM 5 και αυτό φαίνεται. Ο λόγος για τον Γιώργο Καράβα, τον οποίο συνάντησε η κάμερα της «Super Κατερίνας» σήμερα 27/9, προκειμένου να του αποσπάσει δηλώσεις για τις κριτικές που δέχεται μέχρι στιγμής το ριάλιτι μοντέλων. Ο ίδιος απάντησε με μεγάλη ειλικρίνεια σε κάθε κατηγορία, ενώ έδωσε και μια απρόοπτη απάντηση σε όσους λένε ότι δεν καταλαβαίνουν την Χατζηπαντέλη.

Στο χθεσινό 26/9 επεισόδιο είδαμε πάλι καυγάδες μεταξύ των κριτών και διχογνωμίες για τις παίκτριες που πέρασαν από το πλατό. Πολλοί είναι εκείνοι που για ακόμα μια φορά κατέκριναν το γεγονός ότι επιλέγουν παίκτριες με βάση την δακρύβρεχτη ιστορία που κουβαλάνε, όπως έκανε και η Έλενα Χριστοπούλου, ενώ η εμμονή τους στο diversity κρίνεται ως επιτηδευμένη. Από νούμερα τηλεθέασης πάντως το ριάλιτι εξακολουθεί να σκίζει.

Η απάντηση του Γιώργου Καράβα στις κριτικές του GNTM 5

Ανέφερε λοιπόν στην κάμερα της «Super Κατερινας»:

«Σε καμία περίπτωση δεν κάνουμε ποτέ και σε κανέναν bullying. Έχουμε φουλ ενσυναίσθηση και εγώ αλλά και σε ομαδικό επίπεδο. Η κριτική υπάρχει στη ζωή μας είτε είναι αρνητική είτε θετική».

Eνώ σε ό,τι αφορά τα σχόλια ότι γίνεται εργαλειοποίηση της διαφορετικότητας, είπε: «Ο άνθρωπος που έρχεται για να κάνει μία κατάθεση ψυχής οπότε σε έναν διάλογο δεν γίνεται να μην ασχοληθούμε με κάτι που ο άλλος αναφέρει πρώτος» δήλωσε ο κριτής του ριάλιτι.

Τέλος για όσους υποστηρίζουν ότι δεν καταλαβαίνουν τι λέει η Χατζηπαντελή εκείνος υποστήριξε ότι όντως θα χρειάζονταν υπότιτλοι, αφού η Σοφία δυσκολεύεται να πει αυτό που θέλει.

Η κριτική του Σκουλού στην Χατζηπαντέλη

Μπορεί το twitter να την αποθεώνει σε κάθε επεισόδιο του GNTM 5, ωστόσο, αρκετοί άνθρωποι που ασχολούνται με την μόδα δεν έχουν διστάσει να την κράξουν μιλώντας σε πρωινές καθημερινές εκπομπές. Ανάμεσα τους και ο Δημήτρης Σκουλός.

Ο φωτογράφος βρέθηκε την Τρίτη 27/9 στην εκπομπή Πρωινό μας και αναφέρθηκε στο GNTM 5, του οποίου κάποτε ήταν μέρος.

«Έχω δει κάποια επεισόδια του GNTM και μπορώ να πω ότι μου φαίνεται λίγο διαφορετικό από αυτά που κάναμε εμείς. Εμείς κάναμε ένα σόου μόδας με στοιχεία ριάλιτι, γιατί είναι ένα τηλεοπτικό προϊόν, τώρα αυτό που είδα είναι ένα ριάλιτι με στοιχεία μόδας» είπε.

Για τη Σοφία Χατζηπαντελή, είπε: «Είναι κάρακτερ δεν είναι μοντέλο. Δεν έχει το ύψος, δεν μπορεί να κάνει πασαρέλα. Άλλο να μιλάς και να παρακολουθείς την μόδας και άλλο να δουλεύεις. Έχει κάνει πράγματα λόγω της ιδιαιτερότητας των φρυδιών της, αλλά σε άλλη κατηγορία. Τα μοντέλα μόδας έχουν κάποια στάνταρ, σε κιλά και ύψος. Το 99,9% των πελατών θέλει μοντέλα με τον κλασσικό όρο του μοντέλου».