''Κάτι θα μου κάτσει...'' - Η τρομερή ατάκα της Μπέττυ Μαγγίρα για την Δομινίκη του GNTM 5

Έχει κάνει πέρασμα και από την Πάνια ψάχνοντας για χορηγό

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
''Κάτι θα μου κάτσει...'' - Η τρομερή ατάκα της Μπέττυ Μαγγίρα για την Δομινίκη του GNTM 5

Αν νομίζατε πως τα είχαμε δει όλα στο GNTM, τότε κάνατε μεγάλο λάθος. Μετά τις παίκτριες με τις δακρύβρεχτες ιστορίες για τις οποίες έχει υπάρξει μεγάλη κριτική στο Twitter, τώρα έχουμε και τις παίκτριες που έχουν κάνει μια βόλτα από όλα τα ριάλιτι. Ο λόγος για την Δομινίκη, τη διαγωνιζόμενη, που εμφανίστηκε στο χθεσινό 26/9 επεισόδιο και όπως έγινε γνωστό είχε πάει και σε εκπομπή της Αννίτας Πάνια, προκειμένου να βρει χορηγό. Η παρουσία της πέρα από τα social media, έγινε αντικείμενο σχολιασμού και στα πάνελ, όπως της Μαγγίρα.

Η κοπέλα πέρασε στην επόμενη φάση με τέσσερα ναι και οι τηλεθεατές προσπαθούσαν να σπάσουν το κεφάλι τους για το που την έχουν δει. Η αποκάλυψη έγινε στο twitter και παρουσία τελικά είχε κάνει στο «Ανίτα κοίτα«», ψάχνοντας άντρα χορηγό(δείτε εδώ).

Η ατάκα της Μαγγίρα για τη Δομινίκη του GNTM που πέρασε από όλα τα ριάλιτι

H Μπέττυ Μαγγίρα είπε: «Υποκλίνομαι ταπεινά και πραγματικά στο twitter για πότε βρήκαν που έχει εμφανιστεί… Έχει πάει στο X Factor, στην Αννίτα Πάνια… γενικά πάει παντού και ότι κάτσει… Κάνω ένα πέρασμα απ’ όλα και κάτι θα μου κάτσει δεν μπορεί»!

Έμεινε με το στόμα ανοιχτό και η Καινούργιου

Αυτά είδε η Κατερίνα Καινούργιου κι έμεινε άφωνη, ειδικά όταν αποκάλυψε στους συνεργάτες και τους τηλεθεατές ότι έχει πάει και σε άλλες εκπομπές.

«Κάτι δεν πάει καλά», ανέφερε μεταξύ άλλων η παρουσιάστρια.