Παθιασμένα φιλιά για τον Στέλιο Λεγάκη και την εγκυμονούσα σύντροφό του, Ειρηάννα - Είναι τρελά ερωτευμένοι

Η τρυφερή ανάρτηση στα social media

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Ο Στέλιος Λεγάκης διανύει μια από τις πιο όμορφες περιόδους στην ζωή του καθώς σε πολύ λίγο καιρό από τώρα πρόκειται να γίνει πατέρας για πρώτη φορά καθώς η σύντροφός του, Ειρηάννα Συρίγου είναι έγκυος.

Μάλιστα, η αποκάλυψη είχε γίνει μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό όπου δημοσίευσε την φουσκωμένη κοιλίτσα της αγαπημένης του.

Μιας και ο γνωστός τραγουδιστής είναι ιδιαίτερα ενεργός μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram, αυτή τη φορά θέλησε να δημοσιεύσει μια φωτογραφία στην οποία όπως θα δείτε παρακάτω, ανταλλάσσει ένα παθιασμένο φιλί με την καλή του, χαϊδεύοντας την φουσκωμένη κοιλιά της.

Η τρυφερή ανάρτηση του Στέλιου Λεγάκη

''Ιδανικά θέλω να είναι...'' - Ο Στέλιος Λεγάκης αποκαλύπτει τα όνειρά του για το φύλο του μωρού

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει αυτή την περίοδο ο Στέλιος Λεγάκης αφού εκείνος και η σύντροφός του θα γίνουν γονείς σε λίγους μήνες. Η κάμερα του «Μega Καλημέρα» τον συνάντησε και εκείνος μίλησε τόσο για τα συναισθήματά του για αυτή την ξεχωριστή περίοδο στη ζωή του, ενώ δεν παρέλειψε να εκφράσει και την προτίμησή του σχετικά με το φύλο του μωρού.

Η αγαπημένη του Ειριάννα Συρίγου, που θα του χαρίσει τον καρπό του έρωτά τους είχε πρόσφατα γενέθλια με τον ίδιο να της εκφράζει την αγάπη του, κάνοντάς της έκπληξη με μια υπέροχη τούρτα σε σχήμα καρδιάς.

Είπε στην κάμερα του «Mega Καλημέρα»:

«Θα γίνω μπαμπάς. Είναι κάτι πολύ καινούργιο για μένα. Έχω φάσεις που το συνειδητοποιώ 100% και άλλες που δεν το συνειδητοποιώ ακόμα. Περιμένω να έρθει και είμαι πολύ χαρούμενος. Είναι ό,τι καλύτερο έχει συμβεί στη ζωή μου μέχρι στιγμής. Έλεγα πάντα ότι δε θέλω να κάνω παιδί και να το κάνω καταλάθος. Ήταν κάτι που το θέλαμε και οι δυο. Το να κάνεις έρωτα και να κάνεις ένα παιδάκι είναι ό,τι καλύτερο. Η εγκυμοσύνη είναι μια εμπειρία πρωτόγνωρη και για τους δυο μας.

Καλείσαι να είσαι δίπλα στη σύζυγό σου ό,τι και να πει, ό,τι και να κάνει. Πας λίγο με τα θέλω της γυναίκας σου, κάνεις τον εαυτό σου λίγο στην άκρη. Αυτό έχω καταλάβει και αυτό θεωρώ πως πρέπει να κάνουν όλοι. Οι ορμόνες, είναι ορμόνες. Έχουν αλλάξει κάποια πράγματα στη σύντροφό μου. Κάποια πράγματα που δεν τα έτρωγε, όπως η φέτα, τώρα τρώει πολύ. Το παιδί θα μοιάσει σίγουρα σε μένα. Ιδανικά θέλω να είναι κοριτσάκι» είπε ο Στέλιος Λεγάκης.