«Η αλήθεια είναι πως τώρα στην εγκυμοσύνη…» - Η ανακοίνωση της Ιωάννας Τούνη

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Instagram / J.touni
Instagram / J.touni

Η Ιωάννα Τούνη είναι ιδιαίτερα ενεργή μέσα από τους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media καθώς απολαμβάνει να δημοσιεύει διάφορες προσωπικές στιγμές από την καθημερινότητά της. Μάλιστα, πριν από λίγες ημέρες ταξίδεψε ως το Μιλάνο μαζί με την παρέα της κι ας βρίσκεται στον 6ο μήνα της εγκυμοσύνης της.

Όπως έχει αποκαλύψει και η ίδια πριν από λίγο καιρό, η εγκυμοσύνη της μέχρι στιγμής είναι αρκετά δύσκολη κάτι που την δυσκολεύει ιδιαίτερα και στην καθημερινότητά της (δείτε εδώ όλα όσα έχει αποκαλύψει).

Έτσι λοιπόν, το απόγευμα της Τρίτης (27/9) θέλησε να δημοσιεύσει ένα insta story στο οποίο έγραψε χαρακτηριστικά πως: «Η αλήθεια είναι πως τώρα στην εγκυμοσύνη κουράζομαι πολύ πιο εύκολα από ότι έχω συνηθίσει και μου κακοφαίνεται».

Η ανάρτηση της Ιωάννας Τούνη αναφορικά με την εγκυμοσύνη της

Η "προκλητική" φωτογραφία της εγκυμονούσας Ιωάννας Τούνη - Θύελλα αντιδράσεων στο instagram

Βρίσκεται στον 6ο μήνα της εγκυμοσύνης της και μετά τις δυσκολίες που αντιμετώπισε τον πρώτο καιρό (μέχρι και νοσοκομείο είχε μπει, δείτε εδώ), τώρα διανύει μια όμορφη και ήσυχη περίοδο κύησης. Η Ιωάννα Τούνη στην αρχή μπορεί να είχε κλειστεί παραπάνω από 1 μήνα σπίτι της λόγω των συχνών ζαλάδων και εμετών που είχε αλλά τώρα όχι απλά δε μένει μέσα αλλά παίρνει αεροπλάνο και πάει όπου μπορεί.

Το Σαββατοκύριακο βρέθηκε στο Μιλάνο με την παρέα της και ο προσωπικός της λογαριασμός στο instagram πήρε φωτιά από αναρτήσεις. Μια, όμως, έγινε θέμα σχολιασμού λόγω της λεζάντας:

"Τσουπ! Παντού ξεπετάγεται μια κοιλίτσα????????

P.S: Όσοι προσβάλλονται/ έχουν πρόβλημα με την εικόνα μιας εγκύου που εμφανίζει την κοιλιά της, στροφή και σε άλλο προφίλ", έγραψε χαρακτηριστικά η influencer.

Το θέμα αυτό σχολιάστηκε έντονα και σε πρωινές εκπομπές