"Χαζομπαμπάς" ο Χρήστος Σαντικάι: Απαθανάτισε τον νεογέννητο γιο του στην πιο τρυφερή στιγμή

Του έχει ξεκάθαρη αδυναμία

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει τόσο ο Χρήστος Σαντικάι όσο και η Λάουρα Νάργες καθώς το βράδυ της περασμένης Τετάρτης (21/9) έγιναν για πρώτη φορά γονείς (δείτε εδώ την πρώτη φωτογραφία μέσα από το μαιευτήριο), αφού ήρθε στον κόσμο ο γιος τους τον οποίο περίμεναν πως και πως να αγκαλιάσουν.

Φυσικά, ο ερχομός του μικρού Αλέξανδρου ολοκλήρωσε με τον πιο όμορφο τρόπο την οικογένεια καθώς ακόμη και η γνωστή ραδιοφωνική παραγωγός βούρκωσε μπροστά στις κάμερες για τον γιο της έξω από το μαιευτήριο, (δείτε εδώ το απόσπασμα).

Από την άλλη ο Χρήστος Σαντικάι είναι ξεκάθαρα "χαζομπαμπάς" και δεν διστάζει να το δείχνει μιας και το βράδυ της Τρίτης (27/9) θέλησε να κάνει μια νέα ανάρτηση με τον νεογέννητο γιο του όπου έγραψε χαρακτηριστικά: «Ένα θα πω, αν μπορούσα να θηλάσω εγώ, θα το είχα κάνει».

Η τρυφερή ανάρτηση του Χρήστου Σαντικάι

Το τραγούδι που αφιέρωσε στη Λάουρα Νάργες μετά τον ερχομό του παιδιού τους

Ο Σαντικάι είναι πλέον ένας ξετρελαμένος χαζομπαμπάς, και έχει δηλώσει με κάθε τρόπο την αγάπη του προς την σύζυγο και τον γιο τους. Το βράδυ μάλιστα ανέβασε και Instastory μέσα από το αμάξι του, όπου αφιερώνει στη Νάργες ένα ερωτικό τραγούδι για να της εκφράσει τα συναισθήματά του.

Νωρίτερα στις 22/9 η κάμερα του «Πρωινού μας» τον εντόπισε έξω από το μαιευτήριο, εκεί όπου σοκαρισμένος έκανε τις πρώτες του δηλώσεις για τον ερχομό του γιου του, ενώ αποκάλυψε και το αν ήταν μέσα στην αίθουσα κατά τη διάρκεια της γέννας.

Έγραψε στο story του στο Instagram:

«Μόνο με ένα δικό μου τραγούδι θα μπορούσα να στα πω… Σαν πυροτεχνήματα όνειρα και αισθήματα, όλα τα’ άλλα ασήμαντα. Αφιέρωμα από μένα για σένα» έγραψε ο Χρήστος Σαντικάϊ με τους ήχους του τραγουδιού «Πυροτεχνήματα» του Οικονομόπουλου να ακούγονται στο αμάξι.