«Δεν θέλω να το σχολιάζω άλλο...» - Η δήλωση της Μπέσσυς Αργυράκη για τον Γιώργο Ασημακόπουλο

Μετά τα δημοσιεύματα για το J2US

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Δεν θέλω να το σχολιάζω άλλο...» - Η δήλωση της Μπέσσυς Αργυράκη για τον Γιώργο Ασημακόπουλο

Η Μπέσσυ Αργυράκη βρέθηκε στην συναυλία εις μνήμην του Ρόμπερτ Ουίλιαμς το βράδυ της Δευτέρας 26/9 και έκανε δηλώσεις στις κάμερες. Η τραγουδίστρια μίλησε για την απώλεια του καλλιτέχνη (δείτε από τι πέθανε), ενώ ρωτήθηκε και για τον Γιώργο Ασημακόπουλο με τον οποίο, όπως είχε γραφτεί αρχικά, θα συμμετείχαν μαζί στο J2US, ωστόσο η συνεργασία αυτή "ναυάγησε".

Οι δηλώσεις της Αργυράκη για τον Ασημακόπουλο με αφορμή το J2US

«Επειδή είμαστε πάρα πολύ κοντά σε ένα αποτέλεσμα και επειδή δεν θέλω έτσι να προχωρήσω σε συζητήσεις συγκεκριμένες γύρω από το J2US, πιστεύω είναι θέμα ημερών να μιλήσουμε και να σχολιάσουμε γύρω από το J2US πιο πολύ», ανέφερε.

«Είναι φιλαράκι μου αγαπημένο, ποτέ δεν είπα Εγώ και ίσως έχω κουράσει με αυτό το πράγμα, έχω κουράσει πολύ να μιλάμε γι’ το θέμα και νομίζω ότι δεν θέλω να το σχολιάζω άλλο, τον αγαπώ, του στέλνω τα φιλιά μου», είπε η Μπέσσυ Αργυράκη για τον Ασημακόπουλο.

Η τοποθέτηση του Ασημακόπουλου

Στο πλατό της εκπομπής, «Super Κατερίνα» βρέθηκε το πρωί της Πέμπτης (22/9) ο Γιώργος Ασημακόπουλος ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε για την «παρεξήγηση» που έχει γραφτεί μεταξύ του ίδιου και της Μπέσσυς Αργυράκη για το J2US.

«Την Μπέσυ την λατρεύω, την ξέρω σαν πελάτισσα, σαν φίλη. Δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Η Μπέσυ με είχε προτείνει και μετά το κανάλι. Ο χαρακτήρας μου δεν έχει καμία σχέση με τη λέξη “βέτο”. Ποτέ δεν έχω ασκήσει βέτο, κυρίως σε νέα παιδιά που έχουν μπροστά τους μέλλον. Δεν θα ήμουν η αιτία να τους εμποδίσω εφόσον έχουν δρόμο προς την επιτυχία».