«Ο Πέτρος Φιλιππίδης πολύ αργότερα, πριν ξεκινήσουν τα σκάνδαλα, ήταν πολύ πιο ήρεμος»

"Έσκασε" νέα αποκάλυψη

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Το πρωί της Τετάρτης (28/9) στο πλατό της εκπομπής «Πρωινό» βρέθηκε καλεσμένη η Ελένη Ουζουνίδου η οποία μεταξύ άλλων αναφέρθηκε για το κίνημα #metoo και για ένα πρόσωπο το οποίο έχει απασχολήσει ιδιαίτερα μετά από τις καταγγελίες που βγήκαν στην επιφάνεια, ο λόγος για τον Πέτρο Φιλιππίδη.

Μάλιστα, δεν είανι η πρώτη φορά που ηθοποιός τον "καίει" για την ακραία συμπεριφορά που έχει σε συνεργάτες του (δείτε εδώ).

Οι δηλώσεις της Ελένης Ουζουνίδου

«Η συνεργασία μας ήταν καλή, δεν μπορώ να πω. Ένιωθα όμως αυτό το κλίμα της έντασης, υπήρχε, ήταν εκεί. Είναι νευρικός, πολλές φορές γινόταν και απότομος, ειδικά με τους μικρότερους ήταν πολύ έντονος, παραπάνω από ό,τι θα έπρεπε. Πολύ αργότερα, πριν ξεκινήσουν τα σκάνδαλα, ήταν πολύ πιο ήρεμος».

Οι εξελίξεις στην δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη

Στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα μίλησε το πρωί της Πέμπτης 22/9 η Βίκυ Πρωτογεράκη, η οποία προκάλεσε μεγάλη έκπληξη σε όλους με τα όσα ισχυρίστηκε για τον Πέτρο Φιλιππίδη.

Η γνωστή ηθοποιός και δικηγόρος συγκεκριμένα υποστήριξε τον ηθοποιό και μάλιστα αποκάλυψε πως ζήτησε να είναι μάρτυρας υπεράσπισης στη δίκη του, μιας και της αρέσει η αλήθεια και δεν πιστεύει τις κατηγορίες για τις οποίες δικάζεται ο γνωστός κωμικός, ενώ πριν μερικές μέρες είχε τονίσει πως όλα αυτά είναι παρατραβηγμένα.

Επίσης, από την πείρα που έχει στη νομική, μπορεί να διακρίνει ποιος είναι βιαστής και ποιος αθώος και στην περίπτωση του Πέτρου Φιλιππίδη, υποστηρίζει ακράδαντα πως δεν είναι ένοχος.

Όσον αφορά την σύζυγό του, Ελπίδα Νίνου, υποστήριξε πως γνωρίζει τα πάντα αλλά μένει στο πλευρό του γιατί τον αγαπάει και ξέρει τι άνθρωπος είναι.