Παραλίγο να παρασύρει πεζό με το αυτοκίνητό της η Super Κική - «Αμάν μωρέ»

Το αποκάλυψε η ίδια

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Παραλίγο να παρασύρει πεζό με το αυτοκίνητό της η Super Κική - «Αμάν μωρέ»

Η Super Κική είναι ιδιαίτερα ενεργή μέσα από τους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media μιας και καθημερινά την βλέπουμε να δημοσιεύει διάφορες προσωπικές στιγμές. Μάλιστα, η γνωστή influencer δεν δίστασε να αποκαλύψει επίσης πως παραλίγο να χτυπήσει πεζό με το αυτοκίνητό της ενώ νωρίτερα είχε αναφερθεί σε insta story πως πάσχει από βαριά κατάθλιψη.

Να τονίσουμε πως συχνά πυκνά η ίδια δημοσιεύει στιγμιότυπα στα οποία την βλέπουμε να οδηγεί την ώρα που ακούει και μουσική. Κάπου εδώ να αναφέρουμε πως, πριν απο καιρό είχε αποκαλύψει επίσης πως είχαν προσπαθήσει να της το κλέψουν, κάτι που δεν πραγματοποιήθηκε.

Μεταξύ άλλων, στο μήνυμα που δέχτηκε από ακόλουθώ της, της είχε γράψει χαρακτηριστικά πως: «Αμάν μωρέ Κική, πήγες να με πατήσεις σήμερα στο Παγκράτι» και εκείνη απάντησε: «Αχ ναι σε θυμάμαι, με συγχωρείς, αλλά έχω κατάθλιψη, να προσέχεις στη γειτονιά»,

Η ανάρτηση της Super Κικής

Η ανάρτηση της Super Κικής

«Δεν σας πουλάμε ψεύτικες ζωές!» - Απασφάλισε η Super Κική

Τον τελευταίο καιρό η Super Κική, περνά μία φάση που αναθεωρεί καταστάσεις αλλά μοιράζεται και τις σκέψεις της και τις συμβουλές της με τους διαδικτυακούς της ακολούθους (δείτε εδώ τι είπε για τα κιλά που έχει χάσει αυτό το διάστημα), και μιλώντας πάντα έξω από τα δόντια, περνά τα δικά της μηνύματα στο κοινό που την ακούσει.

Μέσα από νέες αναρτήσεις της λοιπόν, θέλησε να μιλήσει για τα social media αλλά και όσα έχουν στο μυαλό τους οι διαδικτυακοί της φίλοι για τους ανθρώπους που είναι γνωστοί μέσα από το Instagram και τη μουσική τους.

«Καλώς ή κακώς άντρες και γυναίκες σας έχει επηρεάσει τόσο πολύ η μόδα του Instagram και της τραπ μουσικής που έχετε μπερδευτεί ακραία πάρα πολύ… Τίποτε δεν ισχύει και σας το λέω εγώ που είμαι μέσα στον χώρο… Καμιά κοπέλα στο Instagram δεν είναι τόσο όμορφη όσο τη βλέπετε στις φωτογραφίες και μάλιστα δεν είναι τόσο έξυπνες και οι μισές…

Δεν έχει πλάκα κάθε μέρα να υποκρίνεσαι και να παίζεις ρόλους και σε έναν άλλον απλά για να ικανοποιήσεις το εγώ σου… Απομυθοποιείστε μας και απλά περάστε καλά. Έχουμε όλοι τις ίδιες ανασφάλειες με εσάς και παλεύουμε όλοι για κάτι κοινό με εσάς… Δεν σας πουλάμε ψεύτικες ζωές απλώς αυτό πουλάει και ο καθένας κάνει τη δουλειά του. Αν γνωρίσετε τον καθένα προσωπικά θα σας πει προβλήματα ίδια με τα δικά σας! Κάνω παρέα με τους περισσότερους που ακολουθείς εδώ μέσα! Και όλοι υποφέρουν από κάτι!» έγραψε μεταξύ άλλων.

Απασφάλισε η Super Κική για όσα θεωρεί ο κόσμοςΑπασφάλισε η Super Κική σε ανάρτησή τηςΑπασφάλισε η Super Κική