«Το μόνο σίγουρο είναι ότι τεκνοποιεί» - Η απάντηση του Γιώργου Λιανού όταν ερωτήθηκε ποιος θα είναι στα backstage του ''The Voice''

Tι θέλει να πει ο γνωστός παρουσιαστής;

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
«Το μόνο σίγουρο είναι ότι τεκνοποιεί» - Η απάντηση του Γιώργου Λιανού όταν ερωτήθηκε ποιος θα είναι στα backstage του ''The Voice''

Όλα έτοιμα για να ξεκινήσει και ο νέος κύκλος του «The voice» και η κάμερα της «Super Κατερίνας» πέτυχε τον Γιώργο Λιανό, προκειμένου να του ζητήσει κάποιες διευκρινήσεις για το ριάλιτι. Μεταξύ άλλων κλήθηκε να απαντήσει και στο ποιος θα είναι τελικά και στα backstage του παιχνιδιού, με τον ίδιο να χρησιμοποιεί τη λέξη τεκνοποίηση βάζοντας τον κόσμο σε σκέψη.

Και αυτό γιατί μία είχαμε την πρώην backstage woman Λάουρα Νάργες που γέννησε(δείτε εδώ τις πρώτες δηλώσεις μετά το μαιευτήριο) και μία την Βάλια Χατζηθεοδώρου, που μπήκε σήμερα με φουσκωμένη κοιλιά στο πλατό του «Καλό μεσημεράκι» για να κάνει έκπληξη στον Πέτρο Πυλαρινό(δείτε το βίντεο). Δεν ήθελε και πολύ για να αναρωτιόμαστε μήπως επιστρέφει κάποια από τις δύο.

Οι δηλώσεις του Γιώργου Λιανού για το Τhe Voice

Σχετικά με το ποιος θα κάνει τα backstage τόνισε ότι δεν το γνωρίζει ακόμη και σχολίασε με χιούμορ: «Το προϊόν που λέγεται Voice τεκνοποιεί αλλά δεν ξέρω ποιος θα είναι στα backstage».

Όσον αφορά τη συνεργασία του με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου ανέφερε: «Δεν χωράμε στο ίδιο στούντιο αλλά προσπαθώ να περάσω. Δεν έχει υπάρξει ένταση με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου».

Ο Γιώργος Λιανός από ότι φαίνεται θα είναι παρουσιαστής και στο All Star Survivor.

Δεν γνωρίζει ακόμη λεπτομέρειες σχετικά με τους διαγωνιζόμενους.

«Είναι η φάση της επιλογής παιχτών που θα έχουν ενδιαφέρον. Είναι από τα πιο αγωνιστικά στον κόσμο. Δεν ξέρω ποιοι έχουν επιλεγεί αλλά είναι πολύ κοντά στο να κλείσουν άτομα».

Η καταληκτική ημερομηνία για την πρεμιέρα του The Voice

Πολλοί ήταν αυτοί που αιφνιδιάστηκαν με την είδηση ότι το αγαπημένο show «The voice» ,παίρνει αναβολή για την πρεμιέρα του μόλις δύο μέρες πριν τις 25 Σεπτεμβρίου που είχε ανακοινωθεί. Ο Γιώργος Λιανός που εκτός από το Survivor έχει στιγματίσει με την παρουσία του και το μουσικό show, βρέθηκε στις 23/9 καλεσμένος στο «Καλό Μεσημεράκι» και αποκάλυψε μεταξύ άλλων και τη νέα ημερομηνία για την πρεμιέρα.

Όπως και πέρσι έτσι και φέτος θα δούμε τον παρουσιαστή σε διπλό ταμπλό, αφού μετά το The Voice θα αφοσιωθεί στο αγαπημένο του Survivor, χωρίς να γνωρίζουμε ακόμα πότε ξεκινάει ακριβώς το παιχνίδι επιβίωσης. Πέρσι, όταν συνέπεσαν τα δύο παιχνίδια, είδαμε στη θέση του Λιανού την Δούκισσα Νομικού.

Eίπε ο γνωστός παρουσιαστής στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά:

«Μετά το The Voice θα κάνω και το Survivor. Το All Star Survivor είναι στα χέρια των παικτών. Πρέπει να πάρουμε την έγγραφη συναίνεσή τους για να ξεκινήσει το project τον Δεκέμβριο. Αρκετά άτομα έχουν ήδη συμφωνήσει για το All Star Survivor. Είμαστε πολύ κοντά στον επιθυμητό αριθμό να πούμε με σιγουριά ότι ξεκινάμε», ανέφερε αρχικά ο Γιώργος Λιανός.

Και συνέχισε: «Είναι η δεύτερη χρονιά που το παρουσίασα μόνος μου, έχει πάει καλά και έχω βάλει και δικά μου στοιχεία στην παρουσίαση. Έχω ακόμα χρόνο για να σταματήσω την παρουσίαση. Περνάω πολύ καλά προς το παρόν αλλά αν δω ότι το αποτέλεσμα δεν είναι πολύ καλό, θα είμαι ο πρώτος που θα ζητήσω να μην με πάρουν».