«Θα φοράω ότι μαγιό μου αρέσει» - Ξέσπασε ο Σπύρος Μπιμπίλας μετά τα αρνητικά σχόλια που δέχεται για την εμφάνισή του

«Διατηρούμαι μια χαρά»

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
«Θα φοράω ότι μαγιό μου αρέσει» - Ξέσπασε ο Σπύρος Μπιμπίλας μετά τα αρνητικά σχόλια που δέχεται για την εμφάνισή του

Τον Σπύρο Μπιμπίλα εντόπισε σε βραδινή έξοδο η κάμερα του «Happy Day» και σε δηλώσεις του που προβλήθηκαν σήμερα 28/9 ξέσπασε μεταξύ άλλων και για κάποια αρνητικά σχόλια που γίνονται εις βάρος του. Αυτά αφορούν κάποιες φωτογραφίες που ανεβάζει στα social media με μαγιό που κάποιοι θεωρούν άκομψες για την ηλικία του.

Δεν είναι άλλωστε τα πρώτα πυρά που δέχεται ο Σπύρος Μπιμπίλας αυτή την περίοδο, αφού ως πρόεδρος του ΣΕΗ και λόγω της εμπλοκής του ως μάρτυρας στις δίκες Λιγνάδη και Φιλιππίδη, έχει δεχτεί πολλές προσβολές και επί προσωπικού, όπως από την Ελπίδα Νίνου, αλλά και σχόλια για το μέτριο ταλέντο του στην υποκριτική από τον Αλέξη Κούγια. Ο ίδιος πάντως δε φαίνεται να πτοείται και πρέπει κανείς να παραδεχτεί ότι είναι μια προσωπικότητα που ή θα την αγαπήσει, ή θα την μισήσει.

Η απάντηση του Σπύρου Μπιμπίλα σε όσους τον κρίνουν για τα μαγιό του

Απάντησε λοιπόν στην κάμερα του Happy Day όταν δέχτηκε ερώτηση για το επίμαχο ζήτημα:

«Απαγορεύεται να δημοσιεύω φωτογραφίες με μαγιό; Τα σχόλια δεν με αφορούν», είπε αρχικά ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Στη συνέχεια ο Πρόεδρος του ΣΕΗ πρόσθεσε: «Εγώ είμαι 67 ετών, έχω διατηρηθεί μια χαρά και θα φοράω το μαγιό που μου αρέσει. Σε όποιον δεν αρέσει, ας κάνει τα σχόλιά του».

Έκανε και εμφύτευση μαλλιών και ανανεώθηκε ακόμα περισσότερο

Ο Σπύρος Μπιμπίλας βρήκε τον ελεύθερο χρόνο που χρειαζόταν για να κάνει αυτό που τόσο επιθυμούσε. Έκανε μεταμόσχευση μαλλιών και το γιόρτασε δημοσιεύοντας φωτογραφίες από τη διαδικασία στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Λίγο καιρό μετά το αποτέλεσμα είναι αισθητό, καθώς τα μαλλιά του έχουν φουντώσει, και το χαμόγελό του μιλάει από μόνο του. Ο ηθοποιός και πρόεδρος του ΣΕΗ φωτογραφίθηκε μαζί με φίλους και ανέδειξε το ανανεωμένο του look ανεβάζοντας καινούριες φωτογραφίες μαζί τους.

«Καλοκαιράκι κ βλέπουμε τους φίλους μας που ξεκινήσαμε κάποτε μαζί κ στο θεατρικό τμήμα του Πανεπιστημίου κι αργότερα στο Θέατρο...Η υπέροχη Κατερίνα Πετούση , ο Θέμης Ψυχογυιός , ο @kostasvenetsanos και ο αρχιτεκτων-πολεοδομος Βασίλης Μελαδινης! Yπεροχο δειπνο στην Αγία Παρασκευή!», έγραψε χαρακτηριστικά.

Σπύρος Μπιμπίλας

Σπύρος Μπιμπίλας - μεταμόσχευση μαλλιών