Πένθος για την Έλενα Παπαρίζου

Η ανάρτηση της στο Instagram

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Μια πολύ συγκινητική ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram έκανε η Έλενα Παπαρίζου. Συγκεκριμένα, αποκάλυψε έναν θάνατο που την "τσάκισε" ψυχολογικά.

Όπως έκανε γνωστό η τραγουδίστρια με μια φωτογραφία από τα παρασκήνια του MAD, συνεργάτης της και αγαπημένο της πρόσωπο, έφυγε από τη ζωή και θέλησε να τον αποχαιρετήσει και δημόσια. Αυτή είναι η δεύτερη φορά μέσα σε λίγους μήνες που η Έλενα Παπαρίζου βιώνει μια απώλεια (δείτε ποιος έφυγε από τη ζωή τον Μάιο και την "τσάκισε")

Η ανάρτηση της Έλενας Παπαρίζου

Έλενα Παπαρίζου instagram
Instagram/helenapaparizouofficial

Η Παπαρίζου μίλησε πρώτη φορά ανοιχτά για το ξύλο στα MAD

Καλεσμένη στην εκπομπή Πρωινό μας βρέθηκε η Έλενα Παπαρίζου η οποία απάντησε χωρίς δυσκολία σε ερώτηση που της έκανε η Φαίη Σκορδά για τον Ανδρέα Καψάλη. Μεταξύ άλλων όμως, μίλησε και για το άσχημο περιστατικό στα MAD όπου παραλίγο να τραυματιστεί την ώρα που έπαιζαν ξύλο Snik και Light με τους σωματοφύλακες τους.

Μάλιστα, είχε βγει και δημοσίευμα που έλεγαν πως "ήθελαν νεκρή την Παπαρίζου", κάτι που προφανώς και δεν ίσχυε. Η τραγουδίστρια απέφευγε τόσο καιρό να σχολιάσει κάτι, όμως σήμερα 20/9 μίλησε ανοιχτά.

«Ήταν πολύ δυσάρεστο το περιστατικό στα MAD. Δεν μου αρέσει η βία. Δεν πιστεύω στη βία. Πιστεύω ότι για όλα βρίσκονται λύσεις. Όπως τώρα. Ζούμε έναν τεράστιο πόλεμο. Κάποια στιγμή θα βρεθεί μια λύση. Είναι πολύ δυσάρεστο. Ειδικά μετά από δύο χρόνια που ο μουσικός κόσμος ήταν κλεισμένος. Δεν έχω τίποτα με τα παλικάρια. Να είναι καλά αλλά εάν θέλουν τέτοια πράγματα ας τα ταχτοποιήσουν μόνοι τους», είπε.