"Σχεδόν έπεσα σε κώμα..." - Η τραγική ιστορία ζωής του Μιχάλη Λεβεντογιάννη από τους Παγιδευμένους

Το γεγονός που λίγοι γνώριζαν

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα

Ο Μιχάλης Λεβεντογιάννης είναι από τους πιο επιτυχημένους ηθοποιούς της γενιάς του και τον έχουμε δει να πρωταγωνιστεί σε πολύ επιτυχημένες σειρές. Το τελευταίο διάστημα τον παρακολουθούμε μέσα από τη σειρά του ΑΝΤ1, Παγιδευμένοι.

Το twitter σε κάθε επεισόδιο τον αποθεώνει τόσο για την υποκριτική του όσο και για την μοναδική ομορφιά του που σε συνδυασμό με τη φωνή του "μαγεύει" τις γυναίκες.

Έκανε την πρώτη του τηλεοπτική εμφάνιση τον Μάρτιο του 2015 στο επεισόδιο "Το δώρο" της αστυνομικής σειράς του ALPHA, «10η εντολή». Ακολούθησε μία ακόμη συμμετοχή στην ίδια σειρά, στο επεισόδιο "Θυμός", τον Απρίλιο του ίδιου έτους. Την ίδια χρονιά κέρδισε ένα ρόλο για το καστ της κωμικής σειράς του MEGA, «Μάλιστα, Σεφ!». Εκεί τη σεζόν 2015-16 υποδύθηκε τον Κωστή, τον μπάρμαν του εστιατορίου που διαδραματιζόταν οι ιστορίες της σειράς. Την αμέσως επόμενη σεζόν, πήρε έναν από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους αυτόν του Ορέστη Δελλή στο δεύτερο κύκλο της καθημερινής σειράς του ANT1, «Δίδυμα Φεγγάρια», συνεργαζόμενος με τον σκηνοθέτη Ανδρέα Γεωργίου και τον παραγωγό Κούλη Νικολάου.

Η συνεργασία του με το δίδυμο Γεωργίου-Νικολάου συνεχίστηκε και τη σεζόν 2017-18. Πιο συγκεκριμένα εκείνη την περίοδο πήρε έναν από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους στη νέα δραματική σειρά του ALPHA, «Το Τατουάζ», σε σενάριο Βάνας Δημητρίου. Εκεί υποδύθηκε τον εφοπλιστή Τόνι Νίβεν.

Η παρουσία του στη σειρά συνεχίστηκε και τη σεζόν 2018-19, μέχρι την ολοκλήρωσή της. Την περίοδο 2019-20 υποδύθηκε τον αστυνόμο Γιώργο Αθανασιάδη, στο ερωτικό θρίλερ του ALPHA, «Έρωτας Μετά». Τη σεζόν 2020-21 πρωταγωνίστησε στη δραματική σειρά του ALPHA «Αγγελική», υποδυόμενος τον επιστάτη Μιχάλη Ζάχο.

Η άσχημη ιστορία που έζησε στο νοσοκομείο ο Μιχάλης Λεβεντογιάννης

Σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει ο Μιχάλης Λεβεντογιάννης στην εκπομπή Καλύτερα δε γίνεται, είχε αποκαλύψεις διάφορες πτυχές της ζωής του. Μεταξύ άλλων είχε αποκαλύψει πως ένα λάθος στο νοσοκομείο παραλίγο να τον ρίξει σε κώμα.

«Έχω κάνει πολλές δουλειές πριν από τη σχολή, έχω δουλέψει νύχτα, έχω δουλέψει ως βοηθός ηλεκτρολόγου με απόλυτη αποτυχία. Μέχρι τα 22 μου έκανα 2-3 μεγάλες κρεπάλες, είχα μπει και στο νοσοκομείο για πλύση στομάχου. Εξαιτίας ενός λάθους της νοσοκόμας σχεδόν έπεσα σε κώμα» αποκάλυψε ο Μιχάλης Λεβεντογιάννης.