Super Κατερίνα: Με κίτρινο στενό παντελόνι - Η πρώτη εμφάνιση της Έλενας Ράπτη μετά την αποκάλυψη του νέου της συντρόφου

Μετά το διαζύγιο της από τον Κίμωνα Μπάλα

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Super Κατερίνα: Με κίτρινο στενό παντελόνι - Η πρώτη εμφάνιση της Έλενας Ράπτη μετά την αποκάλυψη του νέου της συντρόφου

Ξανά ερωτευμένη είναι η Έλενα Ράπτη μετά το διαζύγιο της από τον Κίμωνα Μπάλα. Η πολιτικός εδώ και αρκετό διάστημα βρίσκεται σε σχέση με επίσης πολιτικό και μάλιστα, έχουν πραγματοποιήσει και την πρώτη τους κοινή εμφάνιση. Μετά λοιπόν, την αποκάλυψη πως δεν είναι πλέον single, η επικεφαλής εθνικού σχεδίου δράσης ενάντια στην παιδική σεξουαλική κακοποίηση βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Super Κατερίνα.

Η ίδια ενημέρωσε τους τηλεθεατές πως θα αντιληφθούμε αν κάποιος «αγγίξει» ερωτικά ένα παιδί, με αφορμή τα δεκάδες σοκαριστικά περιστατικά που έχουν σημειωθεί στην Ελλάδα.

Η συνέντευξη της Έλενας Ράπτη στο Super Κατερίνα

«Αρχικά από την αλλαγή συμπεριφοράς. Πρέπει να γνωρίζει το παιδί ότι κανένας δεν πρέπει να αγγίζει το παιδί στο εσώρουχό του. Αυτός είναι ο κανόνας του εσώρουχου. Και πολλές περιπτώσεις προέρχονται από το οικογενειακό περιβάλλον. Η ενημέρωση πρέπει να γίνει από την ηλικία των 4 ετών. Ο δράστης στοχεύει σε αυτές τις ηλικίες που δεν είναι ξεκάθαρο το σωστό και το λάθος.

Εάν κάτι συμβεί, πρέπει να μιλήσει άμεσα σε κάποιον μεγαλύτερο άνθρωπο που εμπιστεύεται. Δύο στα 100 παιδιά που βιώνουν την σεξουαλική κακοποίηση βρίσκουν το θάρρος να σπάσουν τη σιωπή τους», ανέφερε.

Και συνέχισε: «Στα σχολεία έχουν εγκριθεί δύο προγράμματα και με το οπτικό υλικό μπορούν να διδάσκονται πώς πρέπει να προσέχουν. Πρέπει να μάθουν τη διαφορά του δώρου με τη δωροδοκία. Συνήθως οι δράστες δίνουν ένα δώρο με ανταλλάγματα. Υπάρχει ηλεκτρονική σελίδα, 1sta5.gr στο οποίο μπορούν να ενημερωθούν».

Η ανάρτηση της Ράπτη για την πρώτη δημόσια έξοδο που είχε κάνει μετά το χωρισμό της

Η Έλενα Ράπτη και στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, θέλησε να κάνει μια ανάρτηση σχετικά με την δημόσια έξοδο που πραγματοποίησε μετά από αρκετό χρονικό διάστημα.

Έτσι δημοσίευσε μερικές φωτογραφίες από την βραδιά στο Προεδρικό Μέγαρο και έγραψε:

«Η φετινή 24η Ιουλίου αποτελεί μια ευκαιρία για όλους να δούμε την απόσταση που διανύσαμε από σημαντικά ορόσημα της ιστορίας μας, 200 χρόνια από την επανάσταση του 1821 και 40 από την ένταξή μας στην ευρωπαϊκή οικογένεια, και να σχεδιάσουμε τους επόμενους μεγάλους στόχους της ισχυρής μας δημοκρατίας. Η Ελλάδα με κύρος και διεθνή αναγνώριση, γίνεται καλύτερη, ισχυρότερη και μεγαλύτερη, παραμένει δύναμη του πνεύματος και των γραμμάτων, πηγή έμπνευσης και δημοκρατίας, ξεχωριστή στις καρδιές όλων. Σήμερα δίνει και κερδίζει διαφορετικές μάχες, γράφει μια νέα ξεχωριστή ιστορία. Και για τους πιο καλούς λόγους έχει μόνιμα πλέον στραμμένους πάνω της τους προβολείς όλου του κόσμου».