Οι πρώτες δηλώσεις της Ηλιάνας Παπαγεωργίου λίγες ώρες πριν την πρεμιέρα του «Love Island» - Σε αυτό τον ρόλο θα την δούμε στο παιχνίδι

Όσα θα δούμε απόψε 29/9 στις 23.15 στον ΣΚΑΙ

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
Οι πρώτες δηλώσεις της Ηλιάνας Παπαγεωργίου λίγες ώρες πριν την πρεμιέρα του «Love Island» - Σε αυτό τον ρόλο θα την δούμε στο παιχνίδι

Όλα έτοιμα για την αποψινή πρεμιέρα του νέου εγχειρήματος του ΣΚΑΙ «Love Island», και η Ηλιάνα Παπαγεωργίου μίλησε σε απευθείας σύνδεση από την Τενερίφη στην εκπομπή «Πρωινό μας». Μεταξύ άλλων αποκάλυψε ποια είναι τα συναισθήματά της για αυτή τη νέα αρχή, αλλά και για τον ρόλο της μέσα στο παιχνίδι που έχει ως σκοπό το ζευγάρωμα μεταξύ των παικτών.

Παρά το γεγονός ότι υπήρξε μια αναποδιά(δείτε εδώ τι συνέβη) και προκάλεσε την αναβολή της πρώτης πρεμιέρας, η παραγωγή κατάφερε να τα ξεπεράσει όλα και να έχει έτοιμα τα πρώτα επεισόδια. Μέλος της παραγωγής θα είναι και ο γιος πασίγνωστης παρουσιάστριας του ΣΚΑΙ, που βρίσκεται τουλάχιστον ένα μήνα στην Τενερίφη.

Οι πρώτες δηλώσεις της Παπαγεωργίου πριν την πρεμιέρα του Love Island

Eίπε στο Πρωινό μας:

«Είμαι πολύ χαρούμενη για το Love Island! Έχω συνηθίσει να μένω στο εξωτερικό, οπότε είμαι πολύ άνετη, πολύ ήρεμη και θα έλεγα αρκετά ενθουσιασμένη. Μου αρέσει πολύ το project, είναι ένα από τα show που βλέπω πολλά χρόνια από το εξωτερικό. Ανυπομονώ να δω και το δικό μας!

Στο Love Island θα δείτε αγάπη, χαρά και ό,τι ζούμε γενικά στη ζωή μας κάθε μέρα. Κανονικές ιστορίες αγάπης.

Ο δικός μου ρόλος είναι να είμαι εκεί και να «προσέχω» τα παιδιά έτσι ώστε να βρουν το ιδανικό ταίρι. Εκεί θα είμαι, ό,τι θέλουν! Δεν μπορείτε να φανταστείτε τις εκπλήξεις που θα δείτε. Δεν έχω άγχος ακόμη, όταν φτάσω θα αγχωθώ. Για εμένα το Love Island είναι κάτι καινούργιο και κάτι διαφορετικό. Από την Ελλάδα θα μου λείψουν τα σουβλάκια. Ο έρωτας είναι πολύ σημαντικός στη ζωή μου» τόνισε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Άρχισαν οι αντιδράσεις πριν καν ξεκινήσει το ριάλιτι στο Instagram

Άρχισαν τα όργανα στο Twitter μετά την παρουσίαση των παικτών του «Love Island» που ξεκινάει απόψε και θα ταράξει τα νερά της ελληνικής τηλεόρασης. Οι χρήστες της πλατφόρμας πάντως δεν χάρηκαν ιδιαίτερα με τις επιλογές της παραγωγής σε άντρες και γυναίκες, και τα σχόλια τόσο για εκείνους, όσο και για την πλοκή του παιχνιδιού απλώθηκαν πολύ γρήγορα.

Υπενθυμίζεται ότι τα γυρίσματα γίνονται στην Τενερίφη της Ισπανίας και κεντρική παρουσιάστρια θα είναι η Ηλιάνα Παπαγεωργίου με τον Βαγγέλη Γιαννόπουλο στο σχολιασμό. Το παιχνίδι προβάλλεται ήδη εδώ και χρόνια σε πολλές χώρες του εξωτερικού και θεωρείται ιδιαίτερα τολμηρό, αφού σκοπός είναι να ζευγαρώσουν μεταξύ τους στο νησί, ενώ πολλές θα είναι και οι αποκαλυπτικές σκηνές.