«Αν αποδειχτεί αθώος θα...» - Η αποκάλυψη του Τάσου Χαλκιά για τον Πέτρο Φιλιππίδη

«Εγώ με τον Πέτρο ήμουν συνεργάτης και φίλος πολλά χρόνια»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Αν αποδειχτεί αθώος θα...» - Η αποκάλυψη του Τάσου Χαλκιά για τον Πέτρο Φιλιππίδη

Στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα και τον Γιάννη Πουλόπουλο μίλησε το πρωί της Πέμπτης 29/9 ο Τάσος Χαλκιάς, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στον Πέτρο Φιλιππίδη.

Οι δηλώσεις του Τάσου Χαλκιά για τον Πέτρο Φιλιππίδη

«Θα φύγω σε ένα διάστημα 5-6 χρόνων. Κάνω μια δουλειά που είναι κρυμμένη στην καρδιά μου. Έχω ένα μολύβι στο χέρι μου και έχω να ξεκινήσω αρκετά γραπτά.

Δεν σημαίνει ότι επειδή ήμουν στην παράσταση, υπέπεσαν όλα στην αντίληψή μου. Εγώ με τον Πέτρο ήμουν συνεργάτης και φίλος πολλά χρόνια. Αν αποδειχτεί αθώος θα συνεργαζόμουν μαζί του και θα επικοινωνήσω. Θα είχα ενοχληθεί εάν ήμουν παρών όταν υψώθηκε το πανό στην Επίδαυρο.

Όταν είχα καταστραφεί οικονομικά, δεν με ζητούσαν. Ξεχρέωσα με φίλους και συγγενείς, επιβίωσα», κατέληξε ο γνωστός ηθοποιός, ο οποίος αποκάλυψε κι αν έχει επαφές ή όχι με την οικογένεια του Πέτρου Φιλιππίδη.

«Αισθάνθηκα μεγάλη στεναχώρια για τον Πέτρο Φιλιππίδη»

Καλεσμένος στο Πρωινό βρέθηκε το πρωί της Τετάρτης (17/11) ο Τάσος Χαλκιάς. Ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο κίνημα metoo στην Ελλάδα (διαβάστε εδώ και τις πιο πρόσφατες δηλώσεις του) και συγκεκριμένα στον Πέτρο Φιλιππίδη.

«Αρχικά αισθάνθηκα μεγάλη στεναχώρια, Μετά προσπάθησα να το φιλτράρω με τον νου μου και από εκεί και πέρα κάνω μια τεράστια υπομονή περιμένοντας ένα αποτέλεσμα, γιατί το θέμα έχει περάσει σε άλλες σφαίρες έξω από εμάς, έχει περάσει στη Δικαιοσύνη.

Οτιδήποτε και να λέμε από εδώ και πέρα, αγγίζει ίσως και τα όρια του κουτσομπολιού και γύρω από έναν άνθρωπο με τον οποίο έχω ζήσει πάρα πολλά πράγματα, ομολογουμένως όμορφα και ωραία, δεν θέλω να κάνω κουτσομπολιό. Έχω μιλήσει αρκετά επί του θέματος, η Δικαιοσύνη είναι πάνω από αυτό το ζήτημα και κάποια στιγμή θα αποφανθεί για όλα αυτά τα πράγματα».