Τρίτη, 29 Νοεμβρίου 2022 | Επικοινωνία

Μετά τον Τάκη Ζαχαράτο και ο Παντελής Καναράκης - Το βίντεο με την επική μίμηση της Σοφίας Χατζηπαντελή

Απολαυστικό

Μετά τον Τάκη Ζαχαράτο και ο Παντελής Καναράκης - Το βίντεο με την επική μίμηση της Σοφίας Χατζηπαντελή
News 29.09.2022 23:32
Από Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Ένα από τα άτομα που έχουν απασχολήσει πολύ είναι η Σοφία Χατζηπαντελή, η νέα κριτής του GNTM 5, τόσο για την έντονη και εκρηκτική της προσωπικότητας, όσο και για τα πυκνά και μαύρα φρύδια της.

Το όνομά της τρεντάρει συνεχώς στο Twitter για αυτό και ο Τάκης Ζαχαράτος, γνωστός για τις πολύ επιτυχημένες μιμήσεις του, επέλεξε να μιμηθεί τη Σοφία Χατζηπαντελή, με το αποτέλεσμα φυσικά να είναι άκρως απολαυστικό (δείτε το εδώ).

Αμέσως μετά, πήρε σειρά και ο Παντελής Καναράκης, ο οποίος ένωσε τα φρύδια του και έφτιαξε κι εκείνος ένα παρόμοιο βίντεο, το οποίο αποθεώθηκε από τους διαδικτυακούς του φίλους στα social media.

Ο Παντελής Καναράκης μιμείται την Σοφία Χατζηπαντελή

Όλη η αλήθεια για τις μυθικές απολαβές της στο GNTM 5

Είναι αδιαμφισβήτητα η πιο πολυσυζητημένη κριτής του φετινού κύκλου του GNTM. Ο λόγος φυσικά για την Σοφία Χατζηπαντελή, το μοντέλο με καταγωγή από την Κύπρο και την Αγγλιά, με τα χαρακτηριστικά φρύδια που έχουν χιλιοσχολιαστεί. Είναι γνωστό πως άφησε μια μεγάλη καριέρα στο εξωτερικό προκειμένου να βρεθεί ως guest κριτής στο GNTM 5, ωστόσο αυτό δεν έγινε με το αζημίωτο. Η εκπομπή «Πρωινό» παρουσίασε σήμερα 26/9 αποκλειστικό ρεπορτάζ που τα μαρτυρά όλα για την περιουσία της.

Έτσι λοιπόν, αν ισχύουν τα ποσά που θα δείτε και παρακάτω, μπορεί κανείς να καταλάβει το πως καταφέρνει να μένει τόσο ψύχραιμη και αλώβητη απέναντι στα όσα ακούει. Από τη μία για τα φρύδια της, από την άλλη για τις πλαστικές που έχει κάνει, η κριτής δεν φαίνεται να συγκινείται και ιδιαίτερα. Άλλωστε στο twitter έχει καταφέρει αν κερδίσει τη συμπάθεια του κόσμου, πέρα από πολλά χρήματα...

Και μπορεί να είναι αρκετοί αυτοί που ισχυρίζονται ότι αν δεν είσαι top model δεν βγάζεις πολλά λεφτά, όμως το αποκλειστικό ρεπορτάζ του Πρωινού λέει άλλα. Αναφέρθηκε συγκεκριμένα στο πλατό ότι η Σοφία Χατζηπαντελή προτού έρθει στην Αθήνα για τις ανάγκες του παιχνιδιού, έβγαζε περίπου 1.500.000 λίρες το χρόνο δηλαδή περίπου 100.000 ευρώ. Από αυτό και μόνο καταλαβαίνει κανείς ότι προφανώς δεν παράτησε έτσι απλά την καριέρα της, καθώς ο σταθμός ακούγεται ότι της προσφέρει τα ίδια και περισσότερα από την Βίκυ Καγιά.

Ενδεχομένως σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ να είναι αυτός ο λόγος που θα είναι guest κριτής και όχι κανονική επειδή ο σταθμός δεν μπορεί να καλύψει τις οικονομικές της απαιτήσεις.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Εκτός GNTM 5 από την Δευτέρα 3/10 η Σοφία Χατζηπαντέλη - Τι ακριβώς έχει συμβεί

«Είναι μια υπάλληλος της μόδας και εγώ...» - Ξαναχτυπά ο Λάκης Γαβαλάς για την Σοφία Χατζηπαντέλη

Share