«Ήταν με άλλη...» - Η αποκάλυψη της Κατερίνας Καινούργιου για την πρόσφατη προσωπική της ζωή

Έφαγε χυλόπιτα και το αποκάλυψε στον αέρα του ALPHA

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Ήταν με άλλη...» - Η αποκάλυψη της Κατερίνας Καινούργιου για την πρόσφατη προσωπική της ζωή

Με αφορμή συνέντευξη του Νίκου Κοκλώνη σε γνωστό περιοδικό, η Κατερίνα Καινούργιου έκανε αποκάλυψη για τη φιλία τους και την προσωπική της ζωή στο πλατό της εκπομπής της Super Κατερίνα.

Συγκεκριμένα, εξομολογήθηκε ότι πριν λίγο καιρό έμαθε ότι ένας άντρας που την ενδιέφερε ήταν σε ένα μαγαζί με άλλη γυναίκα και του ζήτησε να πάνε στο ίδιο μαγαζί.

Η εξομολόγηση της Κατερίνας Καινούργιου για την προσωπική της ζωή

«Ήμασταν με τον Νίκο για φαγητό οι δυο μας και μαθαίνω εγώ ότι ένας που με ενδιέφερε πριν λίγο καιρό ήταν κάπου με άλλη. Και του ζήτησα ως χάρη να πάμε εκεί. Μου λέει δεν υπάρχει περίπτωση θα γίνουμε ρεζίλι. Τον παρακάλεσα και μου είπε πάμε να δούμε τι θα καταλάβεις. Πάμε καθόμαστε τυχαία και του λέω άνοιξε μπουκάλια. Είμαι πολύ drama queen και το ζω σε υπερβολικό βαθμό. Έφαγα χυλόπιτα» αποκάλυψε η Κατερίνα Καινούργιου, λίγο μετά την έντονα αδιαθεσία της και τον τρόμο που έζησαν οι συνεργάτες της.

Η αναφορά της Κατερίνας Καινούργιου στον Τσαγκρίδη και το παιδί που θέλει να κάνει

Καλεσμένος στην εκπομπή Super Κατερίνα, βρέθηκε ο πατέρας του Σάκη Τανιμανίδη, κ. Στέφανος, ο οποίος αρχικά ρωτήθηκε για την βάφτιση των διδύμων του γιου του και της συζύγου Χριστίνας Μπόμπα. Μια πρόταση του όμως, έκανε την Κατερίνα Καινούργιου να αναφερθεί στον Φίλιππο Τσαγκρίδη.

Συγκεκριμένα, ο κ. Στέφανος Τανιμανίδης ανέφερε πως οι εγγονές θα πάρουν τα ονόματα «Αριάνα και Φιλίππα», με την παρουσιάστρια να ενθουσιάζεται με το όνομα της Φιλίππα.

«Αχ τι ωραίο το Φιλίππα. Μα κι εγώ αν έκανα κορίτσι πάντα ήθελα να το πω Φιλίππα. Πριν γνωρίσω τον Φίλιππο» σχολίασε η Κατερίνα Καινούργιου. Μάλιστα, με αφορμή τη δήλωση της αυτή ο κ. Στέφανος της έκανε προξενιό.

«Έχουμε υπόψιν και γαμπρό. Έχουμε γιατρό στη Θεσσαλονίκη, είναι Πόντιος. Ωραίο παλικάρι, ψηλός, φίλος των παιδιών. Είναι 45 ετών. Δεν είναι μεγάλος, πρέπει να υπάρχει μια διαφορά. Καλός, καλή περίπτωση. Ανύπαντρος. Θα το δούμε. Είναι γυναικολόγος. Μην το απορρίπτεις. Δες πρώτα» είπε στην Κατερίνα Καινούργιου ο πατέρας του Σάκη Τανιμανίδη.