Νέα εμφάνιση της Ελένης Φουρέιρα - Προσπάθησε να καλύψει την κοιλίτσα της με το σακάκι αλλά...

Η φωτογραφία που την "καίει"

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Τον τελευταίο καιρό ολοένα και περισσότερο "φουντώνουν" οι φήμες που θέλουν την Ελένη Φουρέιρα να είναι έγκυος πρώτη φορά, περιμένοντας να φέρει στον κόσμο τον καρπό του έρωτά της με τον Αλμπέρτο Μποτία -δείτε εδώ πόσα χρόνια διαφοράς έχουν μεταξύ τους.

Να τονίσουμε πως όλα ξεκίνησαν όταν η γνωστή τραγουδίστρια ανακοίνωσε την ακύρωση αναφορικά με τις προγραμματισμένες συναυλίες που είχε για την καλοκαιρινή της περιοδεία. Φυσικά, μέχρι στιγμής η Ελένη Φουρέιρα δεν έχει θελήσει να τοποθετηθεί δημοσίως μέχρι στιγμής.

Ωστόσο, ακόμη και στις φωτογραφίες που δημοσίευσε από τα backstage ο τραγουδιστής Mente Fuerte για το ρεμίξ του τραγουδιού El Telephone, η ίδια φοράει ένα τεράστιο σακάκι το οποίο καλύπτει το σώμα της. Όπως φαίνεται η Ελένη Φουρέιρα δεν είναι ακόμη έτοιμη για την επίσημη ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της, βέβαια κάτι τέτοιο είναι λογικό καθώς ο καθένας χρειάζεται τον χρόνο του.

Η εμφάνιση της Ελένης Φουρέιρα που "καίει" την εγκυμοσύνη της

Στον γάμο της Κόνι Μεταξά και του Μάριου Καπότση είχε φουσκωμένη κοιλίτσα (Φωτογραφίες)

Ζουν την πιο ώριμη περίοδο αυτής της σχέσης! Επτά χρόνια μαζί, με εμφανίσεις που μπορούν να μετρηθούν στα δάχτυλα, αφού πρώτον τους κρατούν μακριά οι επαγγελματικές τους υποχρεώσεις, και κυρίως οι αγώνες του Αλμπέρτο Μποτία, ενώ δεύτερον είναι πάγια τακτική της Ελένης Φουρέιρα να κρατά χαμηλούς τόνους σε οτιδήποτε αφορά στα προσωπικά της. «Προσπαθώ να κρατάω κάποια πράγματα για μένα, να μη μιλάω για την προσωπική μου ζωή.

Είμαστε με τον σύντροφό μου δυο ελεύθεροι σαν άνθρωποι», δήλωνε εκείνη σε μία από τις σπάνιες συνεντεύξεις της στον Νίκο Χατζηνικολάου και συμπλήρωνε: «Δεν είναι σκοπός της ζωής μου να παντρευτώ. Τον φοβάμαι τον γάμο. Ιδανικά θα ήθελα να είχα ήδη δύο παιδιά. Θέλω πολύ να κάνω παιδιά».

Από την Αρετή Σιδέρη

Η εκρηκτική τραγουδίστρια δεν έχει κρύψει την επιθυμία της να γίνει μητέρα, κάτι που μοιάζει πολύ πιθανό πλέον μετά και την τελευταία τους κοινή εμφάνιση.

Παρά τις φήμες που κυκλοφόρησαν αμέσως μετά και ήθελαν την κοιλίτσα της να είναι φουσκωμένη για... ευχάριστο λόγο, η ίδια δεν έχει επιβεβαιώσει αλλά ούτε και διαψεύσει τίποτα σχετικά με τις φήμες εγκυμοσύνης, απόλυτα συνεπής στη στάση της όλα αυτά τα τα χρόνια.

Παρόλα αυτά τον περασμένο Ιούλιο όταν εμφανίστηκε με τον σύντροφό της στον γάμο της Κόνι Μεταξά και του Μάριου Καπότση όλοι πρόσεξαν την ελαφρώς φουσκωμένη κοιλίτσα όμως δεν έδωσαν τότε μεγάλη σημασία (δείτε την εδώ να τραγουδά και να χορεύει)...

Ελένη Φουρέιρα γάμος Κόνι μεταξά

Ο χρόνος θα δείξει αν τελικά η ευχή της θα γίνει πραγματικότητα, με την ίδια πάντως να λάμπει τους τελευταίους μήνες και όσους τη συναντούν να λένε ξεκάθαρα πως βρίσκεται στα καλύτερά της - και όχι μόνο επαγγελματικά!

Περισσότερα στο νέο τεύχος του YOU που κυκλοφορεί σήμερα, Τετάρτη 28/9, σε όλα τα περίπτερα μόνο με 1,50 ευρώ