«Όταν μου είπαν ότι δε θα μπορέσω να κάνω παιδιά, δεν...» - Η συγκινητική αποκάλυψη της Σάγια

Όλα όσα ανέφερε η ίδια

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
«Όταν μου είπαν ότι δε θα μπορέσω να κάνω παιδιά, δεν...» - Η συγκινητική αποκάλυψη της Σάγια

Στην κάμερα της εκπομπής, «Πρωινό μας» παραχώρησε συνέντευξη η Σάγια η οποία μεταξύ άλλων "άνοιξε" την καρδιά της και μίλησε για το θαύμα της γέννησης του γιου της Ιάσονα μιας και αποκάλυψε πως το ταξίδι της εγκυμοσύνης ήταν αρκετά δύσκολο για την ίδια.

Μαλιστα, πριν από λίγο καιρό αποκάλυψε πως έχει δεχθεί σεξουαλική παρενόχληση από ιδιοκτήτη μαγαζιού στο οποίο εργαζόταν

Οι δηλώσεις της Σάγια στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό μας»

«Είχα κάποια γυναικολογικά θέματα και μου είχαν πει ότι μάλλον δε θα μπορέσουν να σώσουν τη μήτρα μου. Εκείνη ήταν η στιγμή που γνώρισα τον άντρα με τον οποίο θα ήθελα να κάνω παιδί. Για καλή μου τύχη, ο θείος του είναι από τους καλύτερους γυναικολόγους της Ευρώπης. Με έκανε καλά.

Μετά από έξι μήνες έμεινα έγκυος και γεννήθηκε ο Ιάσονας. Γι΄αυτό λέω ότι ήταν θαύμα ο γιος μου» εξομολογήθηκε η τραγουδίστρια και περιέγραψε τα συναισθήματά της όταν της ανακοίνωσαν ότι μάλλον δε θα μπορέσει να κάνει παιδιά. Ήταν δύσκολη περίοδος. Μου ήταν δύσκολο να πιστέψω ότι μου συνέβαινε κάτι τέτοιο. Ήταν σκληρό».

«Είμαι μαύρη και δεν...» - Συγκλονίζει η Σάγια για τον ρατσισμό που έχει δεχθεί στον καλλιτεχνικό χώρο

Η Σάγια έγινε γνωστή μέσα από τα τραγούδια της, ωστόσο ανήκει στην κατηγορία των γυναικών της ελληνικής showbiz που ταλαιπωρήθηκαν ιδιαίτερα για να πετύχουν και να κάνουν τα όνειρά τους πραγματικότητα. Αυτό το διάστημα την είδαμε στη Μύκονο, σε μία ιδιαίτερη εμφάνιση, όμως παραχώρησε και μία συνέντευξη στο περιοδικό ΕΓΩ, όπου μίλησε για την καριέρα της και τα εμπόδια που αντιμετώπισε.

Πιο συγκεκριμένα, η ίδια θεωρεί πως έχει αδικηθεί, όπως και πολλοί άλλοι στον χώρο, αλλά το γεγονός πως μπόρεσε να προσπεράσει τις "ατυχίες" με θάρρος την κάνει να αισθάνεται περήφανη και ευλογημένη. Μάλιστα, όσον αφορά το χρώμα του δέρματός της, που αποτελεί το πιο βασικό "εμπόδιο" συνήθως, για την ίδια δεν είναι πρόβλημα και εξαιτίας του έκανε όλα τα παραπάνω, γιατί την έκανε να ξεχωρίζει.

«Νομίζω ότι αδικείται πάρα πολύς κόσμος. Προσωπικά θεωρώ ότι είμαι πάρα πολύ ευλογημένη γιατί προσπάθησα πάρα πολύ, μου κλείστηκαν πολλές πόρτες, όμως είχα το θράσος να τις ξαναχτυπήσω. Έκανα πάρα πολλά πράγματα που δεν τα είχε καταφέρει κανείς πριν το κάνω εγώ. Είμαι μαύρη και δεν έχω πρόβλημα με αυτό -και κατάφερα να γίνω εξώφυλλο, να κυκλοφορήσω πολύ διαφορετικά είδη που έκαναν επιτυχία.

Έχω πάρα πολλά πράγματα για τα οποία είμαι περήφανη κι ευγνώμων και παράλληλα σκέφτομαι και το επόμενο βήμα. Να κάνω επιτυχία κι έξω από τα σύνορα της Ελλάδας. Θα ήθελα δισκογραφικά να κάνω αυτό που έκανα στην Ελλάδα και στην Ευρώπη», είπε χαρακτηριστικά η τραγουδίστρια.

Σάγια

Και συμπλήρωσε: «Είχαν την ιδέα ότι ο Έλληνας δεν μπορεί να δεχτεί το διαφορετικό. Εκεί όμως τους είπα εγώ ότι παιδιά πήγα και γυμνάσιο και Λύκειο και δεν είχα πρόβλημα.

Για δυο τρία παιδιά που μπορεί να έκαναν bullying, αυτό οκ συμβαίνει σε όλον τον κόσμο. Με έπιασε τότε ένα μεγάλο πείσμα κι είπα ότι εγώ θα παλέψω για τις γενιές που θα έρθουν μετά από εμένα. Αυτό που κάποια στιγμή με στενοχώρησε ήταν που δεν έβρισκα στην Ελλάδα χώρους για να εμφανιστώ.

Τότε σκέφτηκα οκ πρέπει να κάνω κάτι άλλο, να φύγω έξω από τα σύνορα μέχρι να ανοίξουν γέφυρες στην Ελλάδα και να τολμήσουν οι επιχειρηματίες να κάνουν κάτι διαφορετικό».