«Δεν με απασχολεί τι πιστεύει ο κάθε άνθρωπος» - Η απάντηση της Μαρίας Σάκκαρη για την σχέση της με τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη

«Εγώ ξέρω ότι είμαι χαρούμενη και έχω...»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Instagram / Maria Sakkari
Instagram / Maria Sakkari

Στο «Down Town» παραχώρησε πρόσφατα συνέντευξη η Μαρία Σάκκαρη, απόσπασμα της οποίας προβλήθηκε το πρωί της Παρασκευής 30/9 στην εκπομπή Mega Καλημέρα. Η σπουδαία τενίστρια μίλησε μεταξύ άλλων για την σχέση της με το γιο του Πρωθυπουργού, Κωνσταντίνο Μητσοτάκη, με τον οποίο είναι μαζί εδώ και περίπου ένα χρόνο.

Η 27χρονη και ο 24χρονος μένουν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και προσπαθούν να κρατούν τις στιγμές τους ιδιωτικές, ωστόσο ανά διαστήματα μιλούν για την σχέση τους, ενώ πραγματοποιούν και κοινές εξόδους αλλά και αναρτήσεις στα social media.

Οι δηλώσεις της Μαρίας Σάκκαρη για την σχέση της με τον Κυριάκο Μητσοτάκη

«Για τη σχέση μου με τον Κωνσταντίνο, η αλήθεια είναι ότι δεν με πολυαπασχολεί τι πιστεύει ο κάθε άνθρωπος. Εγώ ξέρω ότι είμαι χαρούμενη και έχω το σωστό άνθρωπο δίπλα μου που με κάνει ευτυχισμένη και απλώς κάνω focus σε αυτό. Πάντα υπάρχουν κακόβουλοι άνθρωποι σε ό,τι κάνεις στη ζωή σου, είτε αυτό είναι σχέση, είτε η δουλειά σου. Πάντα κάτι θα βρουν να πουν. Εγώ ξέρω ότι είμαι πολύ καλά με αυτό τον άνθρωπο, ότι περνάμε πάρα πολύ ωραία μαζί και αυτό έχει σημασία», είπε χαρακτηριστικά η Μαρία Σάκκαρη.

Τα συγχαρητήρια του Κυριάκου Μητσοτάκη στους γονείς της Μαρίας Σάκκαρη

Η Μαρία Σάκκαρη παρά την ήττα της στον τελικό του Indian Wells βρέθηκε στις 21/3 για πρώτη φορά στην καριέρα της στο Νο 3 της Παγκόσμιας κατάταξης. Ο τίτλος μπορεί να μην ήρθε για την Μαρία Σάκκαρη στο Indian Wells αφού στον τελικό ηττήθηκε με 2-0 σετ από την Ίγκα Σβιόντεκ.

Ωστόσο αμφότερες βρέθηκαν στα κορυφαία σκαλοπάτια της Παγκόσμιας κατάταξης. Η Μαρία Σάκκαρη για πρώτη φορά στην καριέρα της θα είναι στο Νο3, ενώ η Πολωνή θα ανέβη στο Νο2.

Μάλιστα, μεταξύ άλλων, τα συγχαρητήριά του έδωσε στην οικογένεια της τενίστριας και ο Κυριάκος Μητσοτάκης, μέσα από ένα σχόλια στην ανάρτηση που έκανε ο πατέρας της στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.

Να υπενθυμίσουμε ότι ο γιος του πρωθυπουργού, Κωνσταντίνος, εδώ και μήνες βρίσκεται σε σχέση με την Μαρία Σάκκαρη, παρά τις φήμες χωρισμού.

undefined