Μετά τον χωρισμό ήρθε και η επανασύνδεση - Ξανά μαζί Κωνσταντίνος Μητσοτάκης και Μαρία Σάκκαρη

Ξεπέρασαν τα προβλήματά τους

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Μετά τον χωρισμό ήρθε και η επανασύνδεση - Ξανά μαζί Κωνσταντίνος Μητσοτάκης και Μαρία Σάκκαρη

Μπορεί τον τελευταίο καιρό να υπήρξαν κάποια σύννεφα στην σχέση τους, ωστόσο όπως όλα δείχνουν η Μαρία Σάκκαρη και ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης είναι ξανά μαζί.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής Το Πρωινό, πράγματι το ζευγάρι πέρασε μια κρίση στην σχέση τους, παρόλα αυτά τα προβλήματα ξεπεράστηκαν και είναι και πάλι αγαπημένοι.

Ξανά μαζί Μαρία Σάκκαρη - Κυριάκος Μητσοτάκης

Η απάντηση του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη στην επίθεση που δέχτηκε η Μαρία Σάκκαρη

Σε έξαλλη κατάσταση βρίσκεται ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης μετά την επίθεση που δέχτηκε η Μαρία Σάκκαρη τόσο από χρήστες των social media, όσο και από το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, Άννα Ελεφάντη, λόγω του ότι η ΕΡΤ πρόβαλλε την προσπάθεια της στους φετινούς Ολυμπιακούς Αγώνες στο Τόκιο.

Συγκεκριμένα, η πολιτικός ανέφερε σε ανάρτηση της πως "ζούμε στη χώρα που για να σε δείχνει η ΕΡΤ πρέπει να έχεις γκόμενο τον γιο του Πρωθυπουργού. Γκόμενος: αυτός με τον οποίο, κάποια/οσ έχει ερωτικές σχέσεις. Ο ωραίος άντρας",

Αφορμή για να ξεσπάσει ο σάλος στάθηκε το γεγονός πως το κρατικό κανάλι δεν πρόβαλλε, την προσπάθεια του Λευτέρη Πετρούνια που πέρασε στον τελικό.

Ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης θέλησε να πάρει θέση στον σάλο που ξέσπασε, λέγοντας πως η Μαρία Σάκκαρη δέχεται επίθεση λόγω της προσωπικής της ζωής, αφού διατηρεί δεσμό εδώ και μερικούς μήνες με τον γιο του Πρωθυπουργού.

«Είναι αδιανόητο να γίνεται μέρος μίας τόσο φτηνής πολιτικής κριτικής μία πρωταθλήτρια η οποία με κόπο και θυσίες έχει καταφέρει τόσα πολλά.

Θεωρώ ανεπίτρεπτο να στοχοποιείται μια κοπέλα η οποία έχει προσφέρει τόσα πολλά στον ελληνικό αθλητισμό και στην Ελλάδα συνολικά. Και να στοχοποιείται μόνο και μόνο λόγω της προσωπικής της ζωής.

Προς την κυρία Ελεφάντη και τους υπόλοιπους σχολιαστές... αν και λυπάμαι που συμπεριλαμβάνομαι στη ρητορική μίσους και στη χυδαία επιχειρηματολογία σας, το έχω αποδεχτεί πλέον. Αλλά θα σας παρακαλούσα να σεβαστείτε την Μαρία, η οποία δεν φταίει σε τίποτα απολύτως, δεν έχει δώσει κανένα δικαίωμα, και έχει δεχθεί σεξιστική και χυδαία επίθεση σε μια περίοδο μάλιστα όπου αγωνίζεται στους Ολυμπιακούς αγώνες.

Τα όρια έχουν ξεπεραστεί προ πολλού. Ας τραβήξουμε όμως εδώ μία γραμμή», έγραψε χαρακτηριστικά ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης.

Κωνσταντίνος Μητσοτάκης ανάρτηση για την επίθεση στην Μαρία Σάκκαρη