Απλό και λιτό: Το μήνυμα στήριξης της Ευρυδίκης Βαλαβάνη στον Κωνσταντίνο Βασάλο και τον Fipster για το “Asia Express”

Κατά την διάρκεια της αποψινής 30/9 πρεμιέρας

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Απλό και λιτό: Το μήνυμα στήριξης της Ευρυδίκης Βαλαβάνη στον Κωνσταντίνο Βασάλο και τον Fipster για το “Asia Express”

Πρεμιέρα έκανε το βράδυ της Παρασκευής το “Asia Express”, από το οποίο μάλιστα αποχώρησε ήδη οικειοθελώς ένα ζευγάρι από τα 9, λόγω των δύσκολων συνθηκών (δείτε εδώ ποιο). Ωστόσο, ένα από τα φαβορί είναι ο Κωσταντίνος Βασάλος και ο Φίλιππος Ιωάννου ή αλλιώς Fipster.

Όπως ήταν αναμενόμενο, πολλοί ήταν αυτοί που ευχήθηκαν μέσα από τα social media στον Κωνσταντίνο Βασάλο και τον Φίλιππο Ιωάννου καλή επιτυχία για την συμμετοχή τους στο “Asia Express”, όπως έκανε στα πρώτα λεπτά της πρεμιέρας η Μαίρη Συνατσάκη.

Το μήνυμα στήριξης της Ευρυδίκης Βαλαβάνη στον Κωνσταντίνο Βασάλο και τον Fipster για το “Asia Express”

Ωστόσο, το ίδιο έκανε και η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, η οποία συγκεκριμένα δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram μια φωτογραφία του ζευγαριού και έγραψε χαρακτηριστικά: «Ξεκίνησαν. Καλή επιτυχία Ελλάδα!» και πρόσθεσε μια φατσούλα που γελάει.

Με την φωτογραφία λοιπόν αυτή, φαίνεται πως η δημοσιογράφος διέψευσε τις φήμες που τους ήθελαν να έχουν χωρίσει.

Το μήνυμα στήριξης της Ευρυδίκης Βαβαβάνη στον Κωνσταντίνο Βασάλο και τον Fipster για το “Asia Express”

Η πρώτη φωτογραφία Βασάλου - Βαλαβάνη μετά από καιρό

Πολλές ήταν οι φήμες από πριν το καλοκαίρι που ήθελαν την Ευρυδίκη Βαλαβάνη και τον Κωνσταντίνο Βασάλο να έχουν χωρίσει, καθώς είχαν πολύ καιρό να κάνουν κάποια κοινή δημόσια εμφάνιση ή ανάρτηση στα social media. Ποτέ δεν είχαν κρύψει λεπτό τη σχέση τους και η "εξαφάνιση" αυτή είχε φέρει πολλά ερωτηματικά.

Το ζευγάρι κρατούσε σιγή ιχθύος στα δημοσιεύματα που έβγαιναν κατά καιρούς, ωστόσο, πρόσφατα η δημοσιογράφος είχε τσακωθεί με follower της στο Instagram, λέγοντας πως κάποιοι άνθρωποι θέλουν να κρατήσουν προσωπική την προσωπική τους ζωή.

Μη μπορώντας λογικά πλέον με τα όσα λεγόντουσαν, σε δηλώσεις που είχε κάνει στην κάμερα, απάντησε επιτέλους στις φήμες αποκαλύπτοντας πως είναι όλα καλά με τον Κωνσταντίνο Βασάλο και δεν έχουν χωρίσει. Οι χωριστές αναρτήσεις όμως από εξόδους τους δεν άφησαν το κλίμα να ηρεμήσει...

Πριν μερικές ώρες ωστόσο, ήρθε για πρώτη φορά μετά από πάρα πολύ καιρό η πρώτη κοινή φωτογραφία από δημόσια έξοδο με φίλους.

Συγκεκριμένα, το ζευγάρι βρέθηκε στα γενέθλια καλής του φίλη για να τα γιορτάσουν όλοι μαζί και σε φωτογραφία που δημοσίευσε με όλη την παρέα είδαμε τόσο την Ευρυδίκη όσο και τον Κωνσταντίνο να ποζάρουν χαμογελαστοί.

Κωνσταντίνος Βασάλος Ευρυδίκη Βαλαβάνη δημόσια εμφάνιση