«Σαν σήμερα...» -"Τσακίζει" κόκαλα η ανάρτηση του Δημήτρη Μακαλιά

Δημοσίευσε φωτογραφίες με τον αδερφό του που έχει φύγει από την ζωή

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Ο Δημήτρης Μακαλιάς βιώνει μια από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους στην ζωή του καθώς σε πολύ λίγο καιρό από τώρα η αγαπημένη του, Αντιγόνη Ψυχράμη πρόκειται να φέρει στον κόσμο τον δεύτερο καρπό από τον έρωτά τους -δείτε εδώ την κοινή τους φωτογραφία πως είναι ξεκάθαρα "χαζομπαμπάς".

Από την άλλη, ο ίδιος έχει "ανοίξει" την καρδιά του και έχει μιλήσει για την απώλεια που τον "τσάκισε" όταν ήταν ακόμη 30 ετών, καθώς μέχρι και σήμερα δεν την έχει ξεπεράσει.

Η ανάρτηση του Δημήτρη Μακαλιά

Συγκεκριμένα, ο γνωστός ηθοποιός είχε χάσει τον αδερφό του, έτσι θέλησε να κάνει μια ανάρτηση μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram όπου συγκίνησε τους followers του καθώς έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της ανάρτησής του: «Αν μετράω σωστά τα κεράκια, είμαστε 35 χρόνια πίσω… σαν σήμερα.
#birthdayparty #brother».

«Όταν πέθανε ο αδερφός μου σκέφτηκα να...»

Στο “Σημείο συνάντησης” της ΕΡΤ βρέθηκε ο Δημήτρης Μακαλιάς έχοντας απέναντι του, την Δανάη Μπάρκα. Στη συζήτηση τους πάνω, ο ηθοποιός συγκλόνισε με την εξομολόγηση που έκανε για το θάνατο του αδερφού του.

«Γενικότερα είμαι πάρα πολύ ψύχραιμος στις δυσκολίες της ζωής, αλλά όταν πέθανε ο αδερφός μου, πέρασε από το μυαλό μου να πηδήξω από τον πέμπτο όροφο. Για να περάσει από το μυαλό σου, που δεν το κάνεις, έχει ένα υπόβαθρο όλο αυτό. Δηλαδή το… έχτισα μήνες για να φτάσω να πω… τι νόημα έχει τώρα; Που πάει όλο αυτό; Ενώ ήμουν καλά σε όλα τα άλλα, αυτό ήταν πολύ σκληρό.

Όπως προκύπτουν πολλά πράγματα στη ζωή, στην αρχή σου προκαλεί ένα σοκ που όντως μετατοπίζεσαι. Η καθημερινότητα σε κάνει να επανέλθεις, το ξεχνάς. Θα σου πω τώρα που έχουν περάσει πολλά χρόνια, στην αρχή έβλεπα πολύ αλλιώς τα πράγματα, αλλά τώρα επανήλθα. Η απώλεια σε μετατοπίζει σε σχέση με σένα προσωπικά τελείως», είπε ο Δημήτρης Μακαλιάς. Στήριγμα του ωστόσο καθημερινά, είναι η σύζυγος του.