Ελένη Φουρέιρα: Οι φωτογραφίες που δημοσίευσε με την κοιλιά έξω μετά τις φήμες πως είναι έγκυος και το κρύβει

Και μάλιστα είναι... άκρως αποκαλυπτικές

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Instagram/foureira
Instagram/foureira

Είναι από τις πιο πετυχημένες και αγαπητές τραγουδίστριες στην Ελλάδα, αφού μετά την συμμετοχή της στην Eurovision είδε την καριέρα να εκτοξεύετε στα ύψη. Το τελευταίο διάστημα όμως η Ελένη Φουρέιρα δεν συζητιέται μόνο για την δουλειά της, αλλά και για την προσωπική της ζωή, καθώς δημοσιεύματα την θέλουν να είναι έγκυος στο πρώτο της παιδί, καρπό του έρωτα της με τον Αλμπέρτο Μποτία.

Όλα ξεκίνησαν όταν ακύρωσε την καλοκαιρινή της περιοδεία λόγω υγείας, ενώ τώρα φουντώνουν μέρα με την ημέρα οι φήμες, λόγω φωτογραφιών που δημοσιεύει με φαρδιές μπλούζες. Ένα βίντεο μάλιστα από βραδινή της έξοδο που δείχνει καθαρά τον εκνευρισμό της που την τραβούσε κάμερα, τους έβαλε "φωτιά".

Η Ελένη Φουρέιρα ωστόσο κρατά σιγή ιχθύος, αφού δεν έχει βγει ούτε να διαψεύσει τα δημοσιεύματα περί εγκυμοσύνης, ούτε μάλιστα την Σταματίνα Τσιμτσιλή η οποία σχολίασε τα όσα γράφονται στην εκπομπή της Happy Day.

Οι νέες φωτογραφίες της Φουρέιρα μετά τις φήμες εγκυμοσύνης

Πριν μερικές ώρες ωστόσο, η τραγουδίστρια δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μερικές φωτογραφίες από την αυλή του σπιτιού της, στις οποίες πόζαρε με την κοιλιά έξω...

Είναι δεν είναι έγκυος, κάποια στιγμή θα φανεί.

Η τελευταία κοινή εμφάνιση Μποτία & Φουρέιρα

Ζουν την πιο ώριμη περίοδο αυτής της σχέσης! Επτά χρόνια μαζί, με εμφανίσεις που μπορούν να μετρηθούν στα δάχτυλα, αφού πρώτον τους κρατούν μακριά οι επαγγελματικές τους υποχρεώσεις, και κυρίως οι αγώνες του Αλμπέρτο Μποτία, ενώ δεύτερον είναι πάγια τακτική της Ελένης Φουρέιρα να κρατά χαμηλούς τόνους σε οτιδήποτε αφορά στα προσωπικά της.

«Προσπαθώ να κρατάω κάποια πράγματα για μένα, να μη μιλάω για την προσωπική μου ζωή. Είμαστε με τον σύντροφό μου δυο ελεύθεροι σαν άνθρωποι», δήλωνε εκείνη σε μία από τις σπάνιες συνεντεύξεις της στον Νίκο Χατζηνικολάου και συμπλήρωνε: «Δεν είναι σκοπός της ζωής μου να παντρευτώ. Τον φοβάμαι τον γάμο. Ιδανικά θα ήθελα να είχα ήδη δύο παιδιά. Θέλω πολύ να κάνω παιδιά».

Από την Αρετή Σιδέρη

Η εκρηκτική τραγουδίστρια δεν έχει κρύψει την επιθυμία της να γίνει μητέρα, κάτι που μοιάζει πολύ πιθανό πλέον μετά και την τελευταία τους κοινή εμφάνιση.

Παρά τις φήμες που κυκλοφόρησαν αμέσως μετά και ήθελαν την κοιλίτσα της να είναι φουσκωμένη για... ευχάριστο λόγο, η ίδια δεν έχει επιβεβαιώσει αλλά ούτε και διαψεύσει τίποτα σχετικά με τις φήμες εγκυμοσύνης, απόλυτα συνεπής στη στάση της όλα αυτά τα τα χρόνια.

Παρόλα αυτά τον περασμένο Ιούλιο όταν εμφανίστηκε με τον σύντροφό της στον γάμο της Κόνι Μεταξά και του Μάριου Καπότση όλοι πρόσεξαν την ελαφρώς φουσκωμένη κοιλίτσα όμως δεν έδωσαν τότε μεγάλη σημασία (δείτε την εδώ να τραγουδά και να χορεύει)...

Ελένη Φουρέιρα γάμος Κόνι μεταξά

Ο χρόνος θα δείξει αν τελικά η ευχή της θα γίνει πραγματικότητα, με την ίδια πάντως να λάμπει τους τελευταίους μήνες και όσους τη συναντούν να λένε ξεκάθαρα πως βρίσκεται στα καλύτερά της - και όχι μόνο επαγγελματικά!