Ξέσπασε η Κατερίνα Στεφανίδη: «Με εκνευρίζει να με ρωτάνε πότε θα σταματήσω την...»

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Ξέσπασε η Κατερίνα Στεφανίδη: «Με εκνευρίζει να με ρωτάνε πότε θα σταματήσω την...»

Η Κατερίνα Στεφανίδη το μεσημέρι της Κυριακής (2/10) παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή, «Open Sport» όπου μεταξύ άλλων, μίλησε για τους στόχους που είχε τη φετινή αθλητική χρονιά -δείτε εδώ ποιο μετάλλιο κατέκτησε στο άλμα επί κοντώ στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα.

Από την άλλη, δεν δίστασε να τοποθετηθεί αναφορικά με την ερώτηση που πλέον την εκνευρίζει όταν της την κάνουν καθώς είναι αρκετά προσωπική

Οι δηλώσεις της Κατερίνας Στεφανίδη

«Με τον σύντροφο μου, τον Μιτς ήμασταν συναθλητές. Γίναμε ζευγάρι και συνεχίσαμε να κάνουμε προπόνηση μαζί. Περίπου έναν χρόνο αργότερα μετακομίσαμε μαζί στο Οχάιο, με την λογική ότι θα με προπονεί μόνο εκείνος. Η συμφωνία ήταν να με προπονεί και να τον προπονώ, αλλά δεν ήμουν εξίσου καλή. Το θέμα με την ιθαγένεια του Μιτς πήρε πολύ λάθος διαστάσεις, που δεν ήθελα να πάρει και δεν είχα σκοπό.

Παλαιότερα λέγαμε ότι θέλουμε να κάνουμε παιδάκια και να είμαστε νέοι γονείς. Τώρα αλλάξαμε, λέμε ότι δεν θέλουμε παιδιά. Με εκνευρίζει να με ρωτάνε πότε θα σταματήσω την καριέρα μου για να κάνω παιδί. Για αυτό λέμε ότι δεν θέλουμε να κάνουμε παιδιά. Δεν λέω ότι δεν θα κάνουμε ποτέ, απλά δεν είναι ο στόχος μου. Έχουμε συζητήσει και να υιοθετήσουμε…».

Αντιδράσεις με την ανάρτησή της - «Πως γίνεται να βγήκε αθλητής της χρονιάς ο Αντετοκούμπο;»

Είναι πλέον σύνηθες φαινόμενο το να προκαλεί χιλιάδες αντιδράσεις με τις αναρτήσεις της η Κατερίνα Στεφανίδη, η οποία δεν διστάζει να εκφράζει ανοιχτά και ωμά την άποψη της για πολλά θέματα, κυρίως αυτά που αφορούν τον αθλητισμό.

Η γνωστή αθλήτρια λοιπόν μέσα από τον λογαριασμό της στο twitter εξέφρασε την απορία της για το “πως γίνεται να ψηφίστηκε κορυφαίος αθλητής της χρονιάς ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και όχι ο Μίλτος Τεντόγλου“.

«Είμαι σίγουρη πως ο Τεντόγλου χέστηκε αλλά εγώ δεν κρατιέμαι. Γίνεται σε Ολυμπιακή χρόνια να μην βγει αθλητής της χρονιάς ο χρυσός Ολυμπιονίκης και χρυσός στο πανευρωπαϊκό κλειστού (με μισό πόδι);» έγραψε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Στεφανίδη προκαλώντας τον κακό χαμό.

Λίγο αργότερα, η ίδια εξήγησε με μια νέα της ανάρτηση: «Θα σου πω πως. Είναι Ολυμπιακή χρόνια. Το NBA γίνεται κάθε χρόνο. Οι Ολυμπιακοί κάθε 4 (5 σε αυτήν την περίπτωση). Επίσης η ομάδα του Γιάννη πήρε NBA όχι ο Γιάννης. Ο Τεντόγλου και ο Ντουσκος πήραν μόνοι τους τα χρυσά στους Ολυμπιακούς. Αυτή είναι η γνώμη μου».