Το γνωρίζουν λίγοι - Η άγνωστη σχέση της Ελένης Μενεγάκη με τον Αλκίνοο Ιωαννίδη

Τι συνδέει την παρουσιάστρια με τον τραγουδιστή

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Το γνωρίζουν λίγοι - Η άγνωστη σχέση της Ελένης Μενεγάκη με τον Αλκίνοο Ιωαννίδη

Μπορεί πολλοί να μην το γνωρίζουν, ωστόσο η Ελένη Μενεγάκη και ο Αλκίνοος Ιωαννίδης γνωρίζονται καλά, μιας και είχαν συνεργαστεί στο παρελθόν και μάλιστα κατά την διάρκεια των γυρισμάτων μιας σειράς.

Η άγνωστη σχέση της Ελένης Μενεγάκη και του Αλκίνοου Ιωαννίδη

Συγκεκριμένα, πριν από ακριβώς 30 χρόνια, ο σπουδαίος ερμηνευτής ξεκίνησε την καριέρα του ως ηθοποιός, έχοντας στο πλευρό του την όμορφη παρουσιάστρια, η οποία τότε δεν είχε δοκιμαστεί στο χώρο των εκπομπών.

Οι ίδιοι λοιπόν πρωταγωνιστούσαν στη σειρά «Μπακούρια» με σεναριογράφο τον Ηλία Ψινάκη και τον Νίκο Σούλη στη σκηνοθεσία. Η Ελένη Μενεγάκη υποδυόταν την Κρις Καταραχιά η οποία παντρεμένη γαρ.

Ωστόσο, ο Αλκίνοος Ιωαννίδης λίγο αργότερα ανέλαβε την παραγωγή του πρώτου του δίσκου «Στην αγορά του κόσμου» που περιείχε τη μεγάλη του επιτυχία «Στην αγορά του Αλ Χαλίλι», το οποίο ήτα και το τραγούδι που τον σύστησε στο ευρύ κοινό.

Μπορεί λοιπόν, η παρουσιάστρια να διατηρούσε μια πολύ καλή σχέση μαζί του, ωστόσο πριν μερικές μέρες βγήκε στην φόρα ένας μεγάλος τσακωμός που είχε η ίδια με πολύ γνωστό πρόσωπο της σόου μπιζ.

Η άγνωστη σχέση της Ελένης Μενεγάκη και του Αλκίνοου Ιωαννίδη

Η σχέση της Ελένης Μενεγάκη και του Αλκίνοου Ιωαννίδη

Ο ηθοποιός που έγινε φόβος και πανικός για την Ελένη Μενεγάκη

Τον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη είχε 29/9 καλεσμένο στο πλατό της η Ελένη Μενεγάκη για μια συνέντευξη εφ' όλης της ύλης. Μεταξύ άλλων η παρουσιάστρια του εξέφρασε και τις πρώτες τις εντυπώσεις όταν τον αντίκρυσε, ενώ του παραδέχτηκε ότι υπήρχαν συγκεκριμένοι λόγοι που την έκαναν να τον φοβάται στις αρχές της καριέρας του.

Παρά το γεγονός ότι ο Μαρκουλάκης είχε διαγράψει μια λαμπρή καριέρα στο χώρο της τηλεόρασης τα τελευταία χρόνια τον είδαμε να απέχει από τις οθόνες και σπάνια μαθαίναμε νέα του. Ωστόσο μετά από δύο χρόνια παντελούς απουσίας από το χώρο, ετοιμάζεται να επιστρέψει με μία νέα σειρά(δείτε για ποια πρόκειται) που είναι ακόμα υπό συζήτηση και αν πάρει το οκ θα προβληθεί στον Alpha.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης η Ελένη Μενεγάκη τον ρώτησε αν θεωρεί τον εαυτό του εξωστρεφή με τον ίδιο να απαντά καταφατικά. Η παρουσιάστρια όμως είχε λίγο διαφορετική άποψη και του είπε:

«Θέλω να σου πώ ότι σε θυμάμαι ακόμα τότε που σε είδα, τότε που ήσουν στο mega το καλό, εγώ ήμουν αλλού τότε βέβαια, στην πρώτη σου σειρά που έκανες επιτυχία, στο Balthazar(μαγαζί), εκεί σε θυμάμαι. Μπήκα με μια παρέα τους φίλους μου και τις φίλες μου να πιούμε, να φάμε. Αυτό που λες εσύ εξωστρεφής εγώ δεν το είδα. Είδα έναν άνθρωπο που μπήκε μέσα και ήξερε όλο το μαγαζί, αλλά ήταν μόνος του με έναν τρόπο.

Ενώ θα μπορούσες να μιλάς με όλο τον κόσμο γιατί όλοι ήθελαν με ένα τρόπο να περάσουν από κοντά σου, μικρός, πανέμορφος, όλη η πόλη σε συζητούσε, εμένα δε μου έδωσες την εντύπωση του εξωστρεφούς ανθρώπου, μού έδωσες την εντύπωση ότι αυτό το παιδί που όλα τα μάτια του είναι πάνω αυτή τη στιγμή μπορεί να μη νιώθει και τελείως άνετα, αλλά νιώθει ότι τα κατάφερα.

Εκείνο το βράδυ που σε πρωτοείδα για πρώτη φορά και είπα αυτός είναι, για να τον δω καλύτερα, αυτό το παιδί έχει κάτσει σε μια άκρη στο μπαρ μόνος του».