Δύο χρόνια μετά - Η μεγάλη επιστροφή του Κωνσταντίνου Μαρκουλάκη στην τηλεόραση

Στο κανάλι του ALPHA

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Δύο χρόνια μετά - Η μεγάλη επιστροφή του Κωνσταντίνου Μαρκουλάκη στην τηλεόραση

Ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης πρόσφατα αποκάλυψε το πιο τρομερό σκηνικό που έζησε στο θέατρο με φόβο να χάσει τη ζωή του. Παρόλα αυτά, πλέον συνεχίζει την πορεία του στον χώρο της υποκριτικής με σθένος και είναι έτοιμος να επιστρέψει στην τηλεόραση, ύστερα από τόσα χρόνια απουσίας.

Πρόκειται για μία σειρά στο κανάλι του ALPHA, η οποία θα είναι δραματική και σκοπεύει να κατακτήσει τη θέση που έχει φτάσει φέτος ο Σασμός στην prime time ζώνη. Ήδη έχουν γίνει πάνω από οκτώ προτάσεις από διάφορες εταιρείες παραγωγής όσον αφορά το κομμάτι της μυθοπλασίας.

Η μεγάλη επιστροφή του Κωνσταντίνου Μαρκουλάκη στην τηλεόραση

Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης

Μία από τις σειρές που έχουν προταθεί είναι και η ιταλική «Nelle tue mani», που είναι πολύ κοντά στο να πάρει την τελική απόφαση και να ξεκινήσουν τα πρώτα γυρίσματα. Το σενάριο, σύμφωνα με το 7 Μέρες TV, έχει στο επίκεντρο έναν γιατρό που πυροβολείται από τον πατέρα κάποιου ασθενούς του με αποτέλεσμα να χάσει τη μνήμη του.

Μάλιστα, η ιστορία είναι εμπνευσμένη από αληθινό γεγονός που συνέβη στη γείτονα χώρα και θα αναπτυχθεί μέσα σε 32 επεισόδια. Τη σκηνοθεσία θα αναλάβει ο Γιώργος Παπαβασιλείου και τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν τον Σεπτέμβριο, με την υπογραφή της εταιρείας παραγωγής Green Pixel.

Στεκόταν πίσω της σαν φύλακας - Full in love η Χρυσή Βαρδινογιάννη με τον ηθοποιό σε σπάνια έξοδο

Ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης και η Χρυσή Βαρδινογιάννη έχουν βρει τον έρωτα τα τελευταία χρόνια ο ένας στα μάτια του άλλου και από ότι φαίνεται το ζευγάρι αυτό είναι γεννημένο για να είναι μαζί με μια πρόσφατη κοινή τους φωτογραφία να επιβεβαιώνει το πόσο πολύ ταιριάζουν.

Την Πέμπτη 7/7 βρέθηκαν μαζί στο Ηρώδειο και σύμφωνα με τις αποκλειστικές φωτογραφίες βλέπουμε να είναι για άλλη μια φορά full in love. Ο ηθοποιός με ένα μπλε σκούρο σακάκι στεκόταν από πίσω της και έδειχνε διαρκώς δείγματα φροντίδας, ενώ αντίστοιχα η Χρυσή ήταν πολύ απλά ντυμένη, ευτυχής στο πλάι του ηθοποιού.

Χρυσή - Βαρδινογιάννης