«Έγραψαν ότι δεν πήγε στα...» - Ξέσπασε ο Γιάννης Ζουγανέλης για το διαζύγιο της Ελεονώρας με τον Σπύρο Δημητρίου

Όσα είπε ο πατέρας της τραγουδίστριας για τα αναληθή δημοσιεύματα που βγήκαν

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Έγραψαν ότι δεν πήγε στα...» - Ξέσπασε ο Γιάννης Ζουγανέλης για το διαζύγιο της Ελεονώρας με τον Σπύρο Δημητρίου

Στην εκπομπή Πάμε Δανάη παραχώρησε συνέντευξη ο Γιάννης Ζουγανέλης, ο οποίος μίλησε, μεταξύ άλλων, για την τραπ μουσική, αλλά και την κόρη του, Ελεωνόρα Ζουγανέλη. Πρόσφατα βγήκαν δημοσιεύματα πως παίρνει διαζύγιο από τον σύζυγό της Σπύρο Δημητρίου.

«Τώρα πάμε προς την παρακμή που αφορά τις σχέσεις των ανθρώπων. Το παρόν είμαστε εμείς οι πιο μεγάλοι άνθρωποι και το μέλλον είναι τα παιδιά που τα έχουμε αφήσει στο έλεός τους. Στην τραπ μουσική επικαλούνται ό,τι πιο χυδαίο υπάρχει όπως όπλα, μαγκιές, σεξισμό, φαλλοκρατία και ναρκωτικά. Όλο και κάτι σκέφτομαι να κάνω τηλεοπτικά αλλά θέλω να είναι κοντά στα μέτρα της αισθητικής και ιδεολογικής μου ισορροπίας», είπε αρχικά.

Το ξέσπασμα για τα δημοσιεύματα διαζυγίου της κόρης του, Ελεονώρας Ζουγανέλη

«Εκνευρίστηκα με τα δημοσιεύματα για την προσωπική ζωή της Ελεονώρας. Έγραψαν ότι δεν πήγε στα γενέθλια του συζύγου της, Σπύρου. Και εκείνη ήταν εκεί και εγώ», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Έγραφαν ότι χωρίζουν ενώ εκείνοι...

Η Ελεονώρα Ζουγανέλη και ο Σπύρος Δημητρίου είναι από τα πιο αγαπητά ζευγάρι της ελληνικής showbiz. Ο γάμος τους στις Σπέτσες ήταν από τους πιο ρομαντικούς και η τραγουδίστρια έλαμπε μέσα στο εντυπωσιακό νυφικό της. Ωστόσο, το τελευταίο διάστημα διάφορα δημοσιεύματα τους ήθελαν να παίρνουν διαζύγιο.

Όπως γράφτηκε το ζευγάρι είχε απομακρυνθεί, με τον δικηγόρο να περνάει μονάχα με φίλους τις διακοπές του, ενώ η τραγουδίστρια να βρίσκεται στην καλοκαιρινή της περιοδεία.

Οι φήμες ωστόσο αυτές διαψεύστηκαν αρχικά από τον πατέρα της, Γιάννη Ζουγανέλη και στη συνέχεια από πλάνα που προβλήθηκαν στις εκπομπές με το ζευγάρι να βρίσκεται στα παρασκήνια συναυλίας.

Ωστόσο, και ο Σπύρος Δημητρίου με την Ελεονώρα Ζουγανέλη απάντησαν στις φήμες αυτές μέσω του Δημήτρη Παπανώτα με τον οποίο συναντήθηκαν σε έξοδο τους.

«Τις προάλλες ήμασταν με την Μαίρη Παλιαλέξη και τρώγαμε στην Βραυρώνα στην παραλία και το είδα το ζευγάρι και είχαν ένα ρομαντικό γεύμα οι δυο τους. Τους είδα τους χαιρέτησα και τους είπα πολύ χαίρομαι που σας βλέπω μαζί γιατί άκουσα αυτές τις φήμες κλπ. και μου λένε όχι Δημήτρη κανένα πρόβλημα», αποκάλυψε ο Δημήτρης Παπανώτας.