«Όσα κορίτσια έχουν έρθει και...» - Η ενόχληση της Βίκυς Καγιά με τις δηλώσεις της Άννας Αμανατίδου

Τι είπε για την πρώην παίκτρια του GNTM

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Όσα κορίτσια έχουν έρθει και...» - Η ενόχληση της Βίκυς Καγιά με τις δηλώσεις της Άννας Αμανατίδου

Στην κάμερα της εκπομπής “Super Κατερίνα” και τον Αλέξη Μπαρτζώκα μίλησε η Βίκυ Καγιά, η οποία απάντησε σε όσα είπε για αυτή η πρώην παίκτρια του GNTM, Άννα Αμανατίδου, η οποία ανέφερε πως η Βίκυ Καγιά δεν τη βοήθησε καθόλου.

Οι δηλώσεις της Βίκυς Καγιά

«Δεν έχω έρθει ποτέ σε επαφή με την Άννα. Δεν μου ζήτησε ποτέ βοήθεια και με χαρά να της την έδινα αν μου τη ζήταγε. Όσα κορίτσια έχουν έρθει και μου έχουν γράψει μήνυμα, μου έχουν τηλεφωνήσει και έχουν έρθει δίπλα μου, ό,τι χρειάστηκαν…», είπε αρχικά η παρουσιάστρια,

Αναφορικά με τις δηλώσεις του Λάκη Γαβαλά, η Βίκυ Καγιά απάντησε: «Εγώ τον αγαπώ τον Λάκη. Είμαστε πολλά χρόνια γνωστοί και θέλω να λέει τη γνώμη του ανενόχλητος».

Τέλος, η Βίκυ Καγιά αποκάλυψε πως η Σοφία Χατζηπαντελή μπορεί να επιστρέψει στο τέλος του GNTM (δείτε εδώ γιατί βρίσκεται εκτός).

Σούπερ αποκλειστικό: Πόσα χιλιάρικα το μήνα παίρνει η Βίκυ Καγιά από το GNTM 5

Αφού μιλήσαμε για τις μυθικές απολαβές που λαμβάνει η Σοφία Χατζηπαντελή ετησίως από τις δουλειές της στο εξωτερικό (δείτε εδώ πόσα βγάζει τον χρόνο) νομίζω ήρθε η ώρα να "πιάσουμε" το πιο μεγάλο όνομα που κάθεται αυτή την στιγμή στην καρέκλα της κριτικής επιτροπής του GNTM: Την Βίκυ Καγιά.

Σύμφωνα, λοιπόν, με αποκλειστικές πληροφορίες η Βίκυ Καγιά μηνιαίως από το παιχνίδι λαμβάνει το ποσό των... διαβάστε περισσότερα στο Tv-24.gr