«Δεν μπορώ με τους ψευτοποιοτικούς που...» - Ξέσπασμα άνευ προηγουμένου από την Κατερίνα Καινούργιου στον αέρα του ALPHA

Τι συνέβη και ενοχλήθηκε η παρουσιάστρια

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Δεν μπορώ με τους ψευτοποιοτικούς που...» - Ξέσπασμα άνευ προηγουμένου από την Κατερίνα Καινούργιου στον αέρα του ALPHA

Χαμός επικράτησε στον αέρα της σημερινής 3/10 Super Κατερίνα, με αφορμή τις δηλώσεις του Τάσου Σοφρωνίου για όσα γράφονται και ακούγονται για το GNTM περί bullying.

Η παρουσιάστρια λοιπόν δεν άντεξε και ξέσπασε στον αέρα του ALPHA.

Το ξέσπασμα της Κατερίνας Καινούργιου

«Να πω κάτι που κρατιέμαι μέρες; Δεν μπορώ με τους ψευτοκουλτουριάρηδες και ψευτοποιοτικούς που βγαίνουν σε πρωινές και μεσημεριανές εκπομπές και κατακεραυνώνουν ξαφνικά κάποια projects που φαίνονται κίτρινα για το επίπεδό τους. Και οι ίδιοι… στο ίδιο τους το κανάλι παρουσιάζουν τα πιο τρας προϊόντα στην ελληνική τηλεόραση.
Εγώ με αυτούς που έχουν γίνει κριτές των πάντων και καλά οι ποιοτικοί που δεν μπορούν το κίτρινο… Επειδή όμως ο τηλεθεατής είναι πολύ έξυπνος και δεν τον ενδιαφέρουν τα μπλε, τα κίτρινα και τα ροζ αλλά η αλήθεια του κάθε ανθρώπου επιβραβεύει είτε με τα νούμερα τηλεθέασης είτε με άλλους τρόπους.

Δεν μπορώ όταν ξαφνικά πέφτουν όλοι να φάνε κάποιους συγκεκριμένους και δεν κοιτάμε τη δική μας την καμπούρα. Αυτό δεν μπορώ και αν έχω κάνει κάτι λάθος ζητώ συγγνώμη» κατέληξε η Κατερίνα Καινούργιου.

Η ίδια πρόσφατα ξέσπασε και για τις δηλώσεις της Βίκυς Πρωτογεράκη για τον Πέτρο Φιλιππίδη

Σάλος ξέσπασε μετά τις δηλώσεις της ηθοποιού Βίκυς Πρωτογεράκη, που υπερασπίστηκε με πάθος τον Πέτρο Φιλιππίδη, ενώ ζήτησε να είναι και μάρτυρας υπεράσπισής του στη δίκη, ούσα η πρώτη εκτός οικογενείας. Οι δηλώσεις της που προβλήθηκαν και στην εκπομπή «Super Κατερίνα», έβγαλαν εκτός εαυτού την Καινούργιου, που δεν διανοείται ότι υπάρχει γυναίκα που υπερασπίζεται κάποιον που κατηγορείται για βιασμό.

Υπενθυμίζεται ότι η ίδια ηθοποιός έχει υπερασπιστεί πολλάκις στο παρελθόν τον Φιλιππίδη, χαρακτηρίζοντας παρατραβηγμένες τις κατηγορίες που του απαγγέλλονται. Και όχι μόνο αυτό, αλλά είχε ισχυριστεί ότι και οι κατηγορίες ενάντια στον Λιγνάδη είναι ψευδείς και η ίδια δεν της ασπάζεται με την κοινή γνώμη να ξεσπά εναντίον της για τη στάση της.

«Θλίβομαι πάρα πολύ με αυτά που ακούω. Λέει ότι είναι νομικός και μπορεί να καταλάβει το προφίλ ενός βιαστή. Εδώ ψυχίατροι με πτυχία, εγκληματολόγοι, νομικοί και δεν μπορούν να καταλάβουν αν είναι κάποιος βιαστής.

Μπορεί να το καταλάβει η κ. Πρωτογεράκη επειδή είπε ότι είχε πληθώρα γυναικών; Τι λόγια είναι αυτά;», ανέφερε η παρουσιάστρια της «Super Κατερίνα».