«Αγωνιστικούς χαιρετισμούς στην Πέπα το γουρουνάκι» - Το καυστικό σχόλιο του Νίκου Μουτσινά μετά τις δηλώσεις του Νίκου Μάνεση για την τηλεθέαση

Ψύχραιμος και ο γνωστός παρουσιαστής...

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
«Αγωνιστικούς χαιρετισμούς στην Πέπα το γουρουνάκι» - Το καυστικό σχόλιο του Νίκου Μουτσινά μετά τις δηλώσεις του Νίκου Μάνεση για την τηλεθέαση

Ένας μικρός τηλεοπτικός πόλεμος έχει ξεσπάσει μετά το τρικ του Νίκου Μάνεση, όπου κυκλοφόρησε ψευδώς την είδηση ότι αποχωρεί εντός λίγο καιρού από την μικρή οθόνη, ενώ μετά το αναίρεσε αφού, όπως είπε το έκανε προκειμένου να δει την ανταπόκριση του κόσμου, αλλά και το αν θα ανέβουν τα νούμερα τηλεθέασης.

Μετά από λίγο και ενώ τα νούμερα τηλεθέασης παρέμεναν σε χαμηλά επίπεδα, ο ίδιος υπονόησε ότι τα νούμερα δεν βγαίνουν με ορθό τρόπο και ότι προωθούνται συγκεκριμένες εκπομπές έναντι τις δικιάς του(δείτε εδώ τα καρφιά του). Ωστόσο η δήλωση αυτή δεν έμεινε αναπάντητη, και από πρώην συνεργάτες αλλά και μη. Ο παρουσιαστής φυσικά δε θα μπορούσε να ξεφύγει και από το Νίκο Μουτσινά που έδωσε τη δική του καυστική απάντηση.

''Δίκασε'' τον Μανεση και ο Νίκος Μουτσινάς

Είπε σήμερα στην εκπομπή του Καλό μεσημεράκι:

«Τι είπε ο Νικόλαος Μάνεσης; Πολύ ωραία τα είπε. Αυτό τώρα είναι σημείο των χρόνων, των τελευταίων εννοώ. Συμβαίνει τώρα, τι να κάνουμε; Θα φύγει κι αυτός; Αν φύγουμε όλοι, ποιος θα μείνει; Η Ζέτα; Εξαιτίας της Ζέτας θα φύγουμε κάποιοι».

Ο Νίκος Μουτσινάς ανέφερε κλείνοντας: «Αγωνιστικούς χαιρετισμούς και τα φιλιά μου στην Πέπα το γουρουνάκι».

Το σχόλιο της Γερμανού για το πως βγαίνουν τα νούμερα

Και η Ναταλία Γερμανού ήταν ανάμεσα σε εκείνους που εξέφρασαν την γνώμη τους, με την ίδια να μιλάει το πρωί της Δευτέρας 3/10 στην εκπομπή Πρωινό Μας.

«Δεν το είδα αυτό που είπε ο Νίκος Μάνεσης. Δεν έχω κάνει ρεπορτάζ να δω πώς μετράνε τα νούμερα οι εταιρείες, εγώ διαβάζω αυτά που στέλνουν σε όλους μας. Αυτά κοιτάζω, τώρα αν δεν αποτυπώνουν τα νούμερα και το ξέρει ο κύριος Μάνεσης εγώ δεν το ξέρω» είπε η παρουσιάστρια.