''Πλημμύρισαν'' στο χρήμα - Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου αποκάλυψε πόσα φακελάκια έλαβε στο γάμο του με την Ιλάειρα Ζήση

Όχι, δεν είναι πλάκα...

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
''Πλημμύρισαν'' στο χρήμα - Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου αποκάλυψε πόσα φακελάκια έλαβε στο γάμο του με την Ιλάειρα Ζήση

Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου και η Ιλάειρα Ζήση είναι αδιαμφισβήτητα το ζευγάρι της χρονιάς, αφού τόσο οι συμμετοχές τους σε reality, όσο και ο παραμυθένιος γάμος τους στην Κύπρο θα συζητούνται για πολύ καιρό ακόμα. Σήμερα(3/10), προβλήθηκαν δηλώσεις του ζευγαριού από την εκπομπή «Happy Day» και μεταξύ άλλων αποκάλυψαν το ασύλληπτο νούμερο που εισέπραξαν σε φακελάκια στο γάμο τους.

Υπενθυμίζεται ότι ο γάμος έγινε στην Κύπρο με 2.000 καλεσμένους και πολυτέλεια που ξεχείλιζε από παντού. Χαρακτηριστικό είναι ότι για να μπει κανείς στο γάμο, έπρεπε να περάσει από τρία στάδια(δείτε ποια ήταν αυτά), η ταλαιπωρία άξιζε ωστόσο αφού τόσο η τελετή όσο και το after party άφησε και τον πιο απαιτητικό καλεσμένο ευχαριστημένο.

Η αποκάλυψη του Μαυρικίου για τα φακελάκια που μάζεψε στον γάμο του

Δήλωσε λοιπόν στην κάμερα του Happy Day:

Στην Κύπρο, στους γάμους, το έθιμο λέει ότι πάμε φακελάκια. Ήρθαν γύρω στα 2.000 φακελάκια. Χρήματα βάζουν γιατί θέλουν το ζευγάρι μόνο του να καθορίσει τι θέλει να αγοράσει, τι του λείπει», είπε αρχικά ο Μαυρίκιος Μαυρικίου και στη συνέχεια μαζί με την Ιλάειρα άνοιξαν τα δώρα.

Το πολυτελέστατο σπίτι που τους έκανε δώρο ο πατέρας του

Ο γάμος του Μαυρίκιου Μαυρικίου και της Ιλάειρας Ζήση τα είχε όλα. Από χιλιάδες καλεσμένους και πολυτελέστατη τελετή, μέχρι το γαμήλιο γλέντι, αλλά και το εξωτικό ταξίδι του μέλιτος που ακολούθησε. Και φυσικά το νιόπαντρο ζευγάρι δε θα μπορούσαν να ζήσουν σε κάποιο ταπεινό σπίτι για αυτό και ο πεθερός φρόντισε να τους αφήσει μια πολυτελέστατη βίλα για να στεγάσουν τον έρωτά τους, πλάνα της οποίας βλέπουμε στο Happy Day.

Όπως θα δείτε και από τα πλάνα της εκπομπής η χλιδή ξεχειλίζει από το σπίτι. Το νιόπαντρο ζευγάρι απολαμβάνει την πισίνα του, τα ψάρια, ενώ μέχρι και η τουαλέτα τους είναι χρυσή, στην πανέμορφη βίλα τους στην Κύπρο!