Δεν είχαν μάτια για κανέναν άλλο - Η πρώτη επίσημη λαμπερή φωτογραφία από το γάμο της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου και του Βασίλη Σταθοκωστόπουλου

Πιο ταιριαστοί δεν γίνεται

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
NDP
NDP

Χαμός έχει ξεσπάσει μετά τον κρυφό γάμο της Κωνσταντινας Σπυροπούλου και του Βασίλη Σταθοκωστόπουλου σήμερα 3/10 στο Δημαρχείο Βούλας, Βάρης, Βουλιαγμένης. Όπως σας είχαμε αποκαλύψει πρώτοι στο youweekly.gr το ζευγάρι σχεδίαζε καιρό να κάνει αιφνιδίως το γάμο του με τα σενάρια να παίζουν(δείτε τι είχε διαρρεύσει). Οι δυο τους ανέβασαν επιτέλους την πρώτη φωτογραφία από την όμορφη τελετή στο Instagram και κυριολεκτικά έλαμπαν ο ένας στο πλευρό του άλλου.

Παρά το γεγονός ότι ο γάμος έγινε κεκλεισμένων των θυρών, το vandas's blog σας αποκάλυψε και νωρίτερα αποκλειστικές πληροφορίες από την αντίδραση της Σπυροπούλου σε αυτή την πολύ ιδιαίτερη στιγμή για την ζωή της, η οποία δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα δάκρυά της(διαβάστε εδώ όλες τις λεπτομέρειες).

Η πρώτη φωτογραφία από το γάμο Σταθοκωστόπουλου - Σπυροπούλου

Mια εικόνα λένε πως είναι χίλιες λέξεις και όπως θα δείτε και στην φωτογραφία, ο έρωτας δεν κρύβεται! Με το καλό και το μωράκι τους.

Η πρώτη φωτογραφία από το γάμο της Σπυροπούλου και του Σταθοκωστόπουλου
instagram - konstantina spyropoulou

Αποκαλύφθηκε το φύλο του μωρού που περιμένει

Στις κάμερες και τους δημοσιογράφους μίλησε το βράδυ της Τετάρτης 15/9 η Σάσα Σταμάτη, η οποία μεταξύ άλλων πρόδωσε το φύλο του μωρού που περιμένει η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, με την δεύτερη στις δηλώσεις που παραχώρησε το ίδιο βράδυ να αναφέρεται για πρώτη φορά στην εγκυμοσύνη της.

«Περασμένα ξεχασμένα με την Κωνσταντίνα, κέρδισα την αγωγή. Θα ήθελα να δω τον Γιώργο Λιάγκα με την Πάολα στο J2US. Είναι δύσκολο να βρεθεί κάποιος δίπλα στον Γιώργο που να μπορέσει να τον ξεπεράσει, είναι σαρωτικός. Τα έχω καλά με όλους όσοι κάνουν πρωινό, κάνω δημόσιες σχέσεις. Δεν είχα καμία τηλεοπτική πρόταση, εγώ πήρα πολλά τηλέφωνα, αλλά δεν ευδοκίμησαν.

Μια φορά ρεπόρτερ, για πάντα ρεπόρτερ. Έμαθα το φύλο, θα έχουμε Σταθοκωστόπουλο junior, είναι αγοράκι», αποκάλυψε η Σάσα Σταμάτη.