«Ας μιλήσουμε για κάτι σοβαρό κι όχι για τέτοια ευτελή θέματα» - Η Μαρίνα Λαμπροπούλου "ξεφτίλισε" το DWTS και τον Στέφανο Δημουλά

«Δεν μου αρέσουν οι άνθρωποι που μου κουνάνε το δάχτυλο»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Ας μιλήσουμε για κάτι σοβαρό κι όχι για τέτοια ευτελή θέματα» - Η Μαρίνα Λαμπροπούλου

Στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό μας» και τον Χρήστο Λυσσέα μίλησε το πρωί της Δευτέρας 3/10 η Μαρίνα Λαμπροπούλου, η οποία μίλησε για τις δύσκολες στιγμές που βίωσε όταν έφυγε από τη ζωή ο σύντροφός της ενώ την ίδια στιγμή μίλησε και για τον γιο της (δείτε εδώ τι δεν της επιτρέπει να φοράει), το GNTM και το DWTS.

Οι δηλώσεις της Μαρίνας Λαμπροπούλου

«Γυμνάζομαι και προσπαθώ να τρέφομαι σωστά. Αλλά μου αρέσει το καλό φαγητό και τρώω πολύ. Έχω κουραστεί ψυχικά με όλα όσα έχω περάσει, αλλά δεν σβήνει το χαμόγελο από το πρόσωπό μου. Ήθελα από μικρή να δημιουργήσω οικογένεια, αλλά μου αρέσει πάρα πολύ και η καριέρα. Είμαι αυστηρή σαν μαμά. Ο γιος μου έχει ωριμάσει πάρα πολύ γρήγορα σε σχέση με την ηλικία του.

Μετά το χαμό του συντρόφου μου δεν ήμουν καλά ψυχολογικά για να μπορέσω να στηρίξω το παιδί μου, λυπάμαι για τον εαυτό μου. Έπρεπε να είμαι πιο κοντά στο παιδί μου, δεν μου βγήκε και νιώθω πολύ άσχημα σαν μαμά αλλά δεν γυρίζει ο χρόνος πίσω. Εάν βρεθεί ο κατάλληλος άνθρωπος για να παντρευτώ, ο Ανδρέας θα το καταλάβει. Μέχρι τώρα δυστυχώς δεν έχει συμβεί.

Δεν πέρασα πολύ καλά στο DWTS. Δεν μου αρέσουν οι άνθρωποι που μου κουνάνε το δάχτυλο. Κι επειδή δεν αφήνω ούτε τη μαμά μου να μου κάνει έτσι, βγήκε μια ένταση στην οθόνη. Ας μιλήσουμε για κάτι σοβαρό κι όχι για τέτοια ευτελή θέματα».

Για το GNTM: «Τραβάει η άτιμη με το μονόφρυδο, τη συζητάει ο κόσμος. Το GNTM έχει κάτι αποκριάτικο, ευχαριστώ το Θεό που δεν έχω κόρη».

Η αφοπλιστική απάντηση της σε όσους την αποκαλούν ξινή

Mεταξύ άλλων η ίδια έχει χαρακτηριστεί από αρκετά άτομα ως "ξινή".

Μάλιστα, το βράδυ της Πέμπτης 11/11 η ίδια βρέθηκε σε πάρτι στα νότια προάστια και παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day» όπου αναφέρθηκε τόσο για τη διαφωνία της με τον Στέφανο Δημουλά, όσο και για τον χαρακτηρισμό που έχει δεχτεί.

«Είμαστε καλλιτέχνες με γνώσεις και ελληνικό ταπεραμέντο και γι αυτό και διαφωνήσαμε. Η lemon pie με τρελαίνει, με ξετρελαίνει. Οτιδήποτε ξινό είναι στα γούστα μας.

Με χαρακτηρίζουν ξινή γιατί δε με ξέρουν. Αν με ήξεραν δε θα με έλεγαν ξινή. Εσείς τώρα λίγο που με γνωρίσατε, δεν είμαι γλυκούλα; Δε θέλω να είμαι γλυκούλα. Δεν δέχομαι εκδηλώσεις θαυμασμού γιατί βγάζω αυτό το αυστηρό που λέτε οπότε φοβούνται να με πλησιάσουν».