«Δεν μπορώ να τσακωθώ πρωί, πρωί! Δεν αντέχω» - Χαμός στο σπίτι της Ελένης Μενεγάκη

Τι συμβαίνει καθημερινά και εκνευρίζεται η παρουσιάστρια

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Δεν μπορώ να τσακωθώ πρωί, πρωί! Δεν αντέχω» - Χαμός στο σπίτι της Ελένης Μενεγάκη

Με αφορμή τη συνέντευξη της Μαντώς Γαστεράτου στην σημερινή 4/10 εκπομπή της, η Ελένη Μενεγάκη αποκάλυψε τι συμβαίνει στο σπίτι της καθημερινά το πρωί πριν φύγουν τα παιδιά για το σχολείο και εκείνη φύγει για το στούντιο.

Η αποκάλυψη της Ελένης Μενεγάκη για τα παιδιά της

«Στο δικό σας σπίτι ξυπνάτε και είσαστε καλοφτιαγμένοι; Μόνο στο δικό μας σπίτι έχουμε τα μαλλιά πάνω και… όλοι κάτι ψάχνουμε; Έχουμε έναν εκνευρισμό όχι από την ώρα που ξυπνάμε αλλά σιγά σιγά και κορυφώνεται μέχρι να φύγουμε από το σπίτι και λες «ααα, όχι θα είμαι ζεν!

Και το αντιμετωπίζω κάπως έτσι «κατεβείτε παιδιά…Δεν κατεβαίνετε δεν πειράζει σιγά σιγά...» αλλά ένας έχει πάντα άλλον ρυθμό και δημιουργεί έναν εκνευρισμό, δεν μπορώ να τσακωθώ πρωί, πρωί. Δεν αντέχω», είπε χαρακτηριστικά η Ελένη Μενεγάκη, η οποία χθες αποθεώθηκε για την εμφάνισή της.

«Αν είχα κάνει γιο πριν τα 18 θα είχα κι εγώ σήμερα ένα...»

Η Ελένη Μενεγάκη και οι συνεργάτες της εκπομπής της 29/9 στο πλατό της εκπομπής, πρόβαλλαν και σχολίασαν τις δηλώσεις της Χριστίνας Παππά έξω από το μαιευτήριο που γέννησε η σύντροφος του γιου της. Με αφορμή λοιπόν το σχετικό βίντεο, η παρουσιάστρια θέλησε να μοιραστεί μια απορία της.

«Κοιτούσα τη Χριστίνα και αναρωτιόμουν "Δηλαδή η Χριστίνα σήμερα είναι γιαγιά, αν είχα κάνει κι εγώ γιο πριν τα 18 θα είχα κι εγώ σήμερα ένα μωρό του παιδιού μου;" Ηλιακά γίνεται, ψυχολογικά επηρεάζει άραγε μια γυναίκα; Είσαι πολύ νέος, δραστήριος, έχεις την προσωπική σου ζωή. Μέσα σου σκέφτεσαι ότι απέκτησες εγγόνι; Πώς νιώθεις; Λέω... Η γυναίκα μέσα της, που γίνεται γιαγιά, την επηρεάζει αυτό ψυχολογικά;», είπε αρχικά, λίγο μετά αφού ο Πούμπουρας αποχώρησε από το πλατό.

Και συνέχισε: «Εγώ είδα ένα πλάνο το πρωί στην Μελέτη και πολύ με απασχόλησε. Δηλαδή, η ηλικία μας έχει να κάνει με το πόσο χρονών είναι τα παιδιά μας; Εγώ έχω παιδιά σε όλες τις ηλικίες».