Γιώργος Λιάγκας για Νατάσα Θεοδωρίδου: «Εκείνη κατηγορεί εμένα ότι δεν της...»

«Πρέπει όμως να το κοιτάξουμε»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Γιώργος Λιάγκας για Νατάσα Θεοδωρίδου: «Εκείνη κατηγορεί εμένα ότι δεν της...»

Το πρωί της Τρίτης (4/10) μέσα από την εκπομπή «Πρωινό» προβλήθηκε η συνέντευξη που παραχώρησε η Νατάσα Θεοδωρίδου με αφορμή την έναρξη των εμφανίσεων στην Ακτή Πειραιώς στις 21 Οκτωβρίου, παρέα με τον Γιώργο Κακοσαίο.

Μεταξύ άλλων, η γνωστή τραγουδίστρια αναφέρθηκε και για τον Γιώργο Λιάγκα μιας και δεν δίστασε να στείλει ένα χαρακτηριστικό μήνυμα. Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Ε τι να πω; Ωραία η παρέα σας. Να μας μιλάς και λίγο. Με συναντάει και δε μου μιλάει, γυρίζει αλλού. Όχι, πλάκα κάνω». -Δείτε επίσης εδώ όλα όσα έχει δηλώσει αναφορικά με την προσωπική της ζωή.

Τί απάντησε ο Γιώργος Λιάγκας στις δηλώσεις της Νατάσας Θεοδωρίδου

Απαντώντας ο Γιώργος Λιάγκας σχολίασε χαρακτηριστικά: «Το ότι δε μιλάμε είναι γεγονός, πρέπει όμως να το κοιτάξουμε. Εκείνη κατηγορεί εμένα ότι δεν της μιλάω και εγώ θα κατηγορήσω εκείνη ότι δε μου μιλάει. Δε μιλάμε, μένουμε δίπλα μεσοτοιχία και δε μιλάμε.

Δε λέμε ένα γεια. Δε συναντιόμαστε. Άμα συναντηθούμε θα μιλήσουμε. Μήπως από μακριά ξέρουμε τι ώρες μπαίνει και βγαίνει ο καθένας;».

Η Νατάσσα Θεοδωρίδου μιλάει με αφοπλιστική ειλικρίνεια για τις πλαστικές

Η Νατάσσα Θεοδωρίδου βρέθηκε καλεσμένη στο διαδικτυακό κανάλι του Fipster στο YouTube και έπαιξε «Θάρρος ή Αλήθεια». Κατά τη διάρκεια της συζήτησης ερωτήθηκε από τον Φίλιππο Ιωάννου ποιο είναι το μεγαλύτερο ψέμα που έχει ακούσει να λένε για την ίδια και εκείνη αναφέρθηκε με μεγάλη ειλικρίνεια στις πλαστικές επεμβάσεις κατά τη διάρκεια του γάμου της με τον πλαστικό χειρούργο Ανδρέα Φουστάνο.

Υπενθυμίζεται ότι η αγαπημένη τραγουδίστρια έχει κάνει δύο γάμους, έναν με τον Τάκη Μπέτα, γνωστό επιχειρηματία της Θεσσαλονίκης με τον οποίο έχουν αποκτήσει και την κόρη της Χριστιάννα, με την οποία και έχουν τρομερή ομοιότητα και έναν με τον Φουστάνο. Η κόρη της μάλιστα είναι πολύ καλή φίλη με τη Δανάη Μπάρκα και σε πρόσφατο ταξίδι των δύο κοριτσιών στο Λονδίνο φρόντισαν μαζί με τη Βίκυ Σταυροπούλου να κάνουν μια πολύ ιδιαίτερη αφιέρωση στη Θεοδωρίδου.

Ανέφερε λοιπόν πως το μεγαλύτερο ψέμα ήταν αυτό για τις πλαστικές της κατά τη διάρκεια του γάμου με τον Φουστάνο:

«Ψέμα που το δικαιολογώ όμως. Ο δεύτερος γάμος μου ήταν με έναν πλαστικό χειρουργό, με έναν άνθρωπο που ασχολείται με την ομορφιά της γυναίκας. Με ακολουθούσε και με ακολουθεί πάντα, ότι εγώ λογικά έκατσα σε αυτό το χειρουργικό κρεβάτι. Αυτό με κυνηγάει. Μέρα παρά μέρα έκανα πλαστικές δηλαδή. Γελάω!

Πες ότι τα έκανα όλα αυτά, θα τα έλεγα; Εγώ αυτήν την ειλικρίνεια δεν την καταλαβαίνω. Εάν δεν προστατέψεις την προσωπική σου ζωή… Το συγκεκριμένο θέμα είναι ένα κομμάτι της προσωπικής της ζωής. Εγώ θέλω να είμαι φίλη με τους ανθρώπους γιατί η μουσική ανήκει σε όλους μας, αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να ανοίξω την πόρτα του σπιτιού μου» ανέφερε η Νατάσα Θεοδωρίδου.