Κατερίνα Καινούργιου για Σίσσυ Χρηστίδου: «Μπορεί να μην είμαστε φίλες, αλλά στα μάτια της βλέπω μια θλίψη»

«Εγώ στεναχωριέμαι πάρα πολύ»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Κατερίνα Καινούργιου για Σίσσυ Χρηστίδου: «Μπορεί να μην είμαστε φίλες, αλλά στα μάτια της βλέπω μια θλίψη»

Τα τελευταία 24ωρα η διαστική διαμάχη ανάμεσα στην Σίσσυ Χρηστίδου και τον πρώην σύζυγό της, Θοδωρή Μαραντίνη έχει προκαλέσει τεράστιο ενδιαφέρον καθώς η παρουσιάστρια του MEGA Τα τελευταία 24ωρα προχώρησε σε αγωγή για παραβίαση προς διατροφή υποχρεώσεως κατ’ εξακολούθηση και κατά συρροή -δείτε εδώ το παρασκήνιο.

Μεταξύ άλλων, μέσα από την εκπομπή «Super Κατερίνα» η Κατερίνα Καινούργιου θέλησε να τοποθετηθεί και να πει δυο λόγια.

Οι δηλώσεις της Κατερίνας Καινούργιου για την Σίσσυ Χρηστίδου και τον Θοδωρή Μαραντίνη

«Εγώ στεναχωριέμαι πάρα πολύ. Με την Σίσσυ μπορεί να μην είμαστε φίλες, αλλά την ξέρω πάρα πολλά χρόνια και στα μάτια της -παρότι πηγαίνει εξαιρετικά η εκπομπή της- βλέπω μια θλίψη. Βλέπω μια θλίψη και σκέφτομαι τι μπορεί να έχει περάσει αυτή η κοπέλα όλα αυτά τα χρόνια. Τα παιδιά της, το διαζύγιο, η μητέρα της, η πίεση, όλα…

Έφυγε η μητέρα της από τη ζωή, το στήριγμά της κι επειδή ξέρω πόσο αγαπάει τα παιδιά της και πόσο καλή μητέρα είναι και πώς τα έχει προστατεύσει όλα αυτά τα χρόνια -δεν τα έχουμε δει πουθενά τα παιδιά, είναι πολύ προσεκτική- για να φτάσει σε αυτό το σημείο και να βγει αυτό στη δημοσιότητα, η κοπέλα πρέπει να έχει φτάσει μέχρι εδώ».

Ο Θοδωρής Μαραντίνης είχε στείλει εξώδικο στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου - Όλο το παρασκήνιο

Χαμός έχει επικρατήσει τις τελευταίες ώρες μετά την είδηση της δικαστικής διαμάχης μεταξύ Θοδωρή Μαραντίνη και Σίσσυς Χρηστίδου. Η παρουσιάστρια προχώρησε σε αγωγή για παραβίαση της προς διατροφή υποχρεώσεως κατ' εξακολούθηση και κατά συρροή.

Έτσι, ο τραγουδιστής καταδικάστηκε σε 12 μήνες φυλάκιση με τριετή αναστολή, καθώς από το 2020 δεν είχε δώσει στην πρώην σύζυγό του τα χρήματα για τη διαβίωση των δύο παιδιών τους (δείτε εδώ τις πρώτες δηλώσεις της Σίσσυς Χρηστίδου μετά την απόφαση).

Μάλιστα, το πρωί της Τετάρτης 5/10, η εκπομπή Super Κατερίνα αποκάλυψε πως πριν μερικά χρόνια και συγκεκριμένα το 2019, όταν η Σίσσυ Χρηστίδου έκανε το Έλα Χαμογέλα στο Open, το τραγούδι τίτλων ήταν του Θοδωρή Μαραντίνη.

Ωστόσο, εκείνος, μέσα σε μια νύχτα αποφάσισε να στείλει εξώδικο στην εκπομπή προκειμένου να αποσυρθεί το εν λόγω τραγούδι, με την Σίσσυ Χρηστίδου, πάντα διακριτική, να κάνει πράξη την επιθυμία του πρώην συζύγου της, χωρίς να δώσει παραπάνω έκταση.