Λίγοι το παρατήρησαν - Η αλλαγή που έκανε η Δούκισσα Νομικού στο Instagram μετά την αποχώρησή της από το «Πρωινό»

Δείτε αναλυτικά

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Η είδηση πως η Δούκισσα Νομικού αποχώρησε από το, «Πρωινό» έσκασε σαν "βόμβα" καθώς κανείς δεν περίμενε πως η γνωστή παρουσιάστρια θα έληγε μέσα σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα την συνεργασία της με τον Γιώργο Λιάγκα, -δείτε εδώ ποιο αναμένεται να είναι το επόμενο επαγγελματικό της βήμα στον ΑΝΤ1.

Η αλλαγή που έκανε στο προφίλ της η Δούκισσα Νομικού

Από την άλλη, η ίδια είναι ιδιαίτερα ενεργή μέσα από τους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media καθώς απολαμβάνει να δημοσιεύει διάφορες προσωπικές στιγμές από την καθημερινότητά της.

Έτσι λοιπόν, αυτό που παρατήρησαν λίγοι είναι το γεγονός πως η ίδια όταν ξεκίνησε να συνεργάζεται με το Πρωινό, είχε αναφέρει το όνομα της εκπομπής στο Bio της δίπλα στο Tv Hostess που γράφει, ωστόσο μετά το τέλος της συνεργασίας της με τον ΑΝΤ1, το αφαίρεσε.

Το προφίλ της Δούκισσας Νομικού στο instagram

"Τόσο δημοσίως όσο και κατ' ιδίαν..." - Οι πρώτες δηλώσεις μετά την αποχώρηση από το Πρωινό

Μετά την αποχώρησή της από το Πρωινό του ΑΝΤ1 η Δούκισσα Νομικού αναχώρησε για Παρίσι (δείτε εδώ τον λόγο και τις φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν) και επιστρέφοντας στην βάση της, την Ελλάδα, έκανε την πρώτη της δημόσια εμφάνιση.

Η ξανθιά παρουσιάστρια παρευρέθηκε στα γενέθλια γνωστής εταιρείας υποδημάτων και μίλησε στις κάμερες με ένα τεράστιο χαμόγελο. Εννοείται πως οι ερωτήσεις για την σχέση της με τον Γιώργο Λιάγκα και την απομάκρυνσή της από την εκπομπή έπεσαν βροχή, αλλά εκείνη, ξέροντας πως πρέπει να κινηθεί, έβαλε ευγενικά το δικό της stop.

«Ξέρω ότι έχετε πολλά να με ρωτήσετε, το καταλαβαίνω και το σέβομαι, όμως δεν είναι η κατάλληλη στιγμή ούτε το κατάλληλο περιβάλλον για να συζητήσουμε μία τόσο σοβαρή για μένα απόφαση.

Ο κόσμος με έχει στηρίξει πάρα πολύ και θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ γιατί έλαβα χιλιάδες μηνύματα και τα είχα ανάγκη, όπως ευχαριστώ πάρα πολλούς συναδέλφους που μου έστειλαν μηνύματα συμπαράστασης, τόσο δημοσίως όσο και κατ’ ιδίαν.

Θα μου επιτρέψετε να μην πω τίποτα. Θα τα πούμε κάποια στιγμή που και οι συνθήκες θα είναι καλύτερες και το περιβάλλον», είπε η Δούκισσα Νομικού.