«Με έχετε κάνει σώβρακο για μία φήμη» - Το ξέσπασμα του Γιώργου Λιανού ενάντια στους δημοσιογράφους

Τι συνέβη και ενοχλήθηκε;

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
NDP
NDP

Στην ραδιοφωνική εκπομπή του Sfaira μίλησε σήμερα ο γνωστός παρουσιαστής Γιώργος Λιανός. Μεταξύ άλλων δεν μπόρεσε να κρύψει και την ενόχλησή του για το γεγονός, ότι συχνά οι δημοσιογράφοι, προσπαθούν να τον ψαρέψουν σχετικά με πληροφορίες που υποτίθεται ότι έχουν ιδίως σχετικά με το Survivor, ωστόσο ο ίδιος δεν λαμβάνει καμία απάντηση για την πηγή τους.

Δεν ήθελε και πολύ για να νευριάσει, αφού κατά καιρούς το όνομά του έχει εμπλακεί σε διάφορες ανυπόστατες φήμες. Για παράδειγμα το καλοκαίρι με αφορμή τις οικογενειακές του διακοπές, διάφορα site τον έβγαλαν ''σκαφάτο'', με τον παρουσιαστή να αντιμετωπίζει χιουμοριστικά το θέμα και να βγάζει το ''κότερό του'' σε δημοπρασία(δείτε την ξεκαρδιστική ανάρτηση).

Το ξέσπασμα του Λιανού για τις πρακτικές των δημοσιογράφων

Στην εκπομπή του στο Sfera Radio εξέφραζε την «αγανάκτησή» του και ανέφερε: «Πάλι εδώ από κάτω, έχω γίνει στήλη και είμαι κάθε μέρα στα πρωινάδικα. Στείλε μου ένα μήνυμα να το αραιώσουμε κάπως.

Όχι κάθε μέρα το ίδιο πράγμα. Όλοι έρχονται με την πληροφορία “ακούσαμε, μάθαμε”.

Εγώ ρωτάω “από που το μάθατε;” και δεν μου απαντάει κανείς.

Πρέπει να παίξω το παιχνίδι της φήμης; Με έχετε κάνει “σώβρακο” για μια φήμη».

Τι απάντησε για την συμμετοχή του Ντάνου στο Survivor

Στο Survivor All star θα συμμετέχει ο Γιώργος Αγγελόπουλος, όπως έγινε γνωστό χθες 3/10, ωστόσο όχι ως παίκτης, αλλά αντιθέτως θα έχει ένα μερίδιο στην παρουσίαση (δείτε εδώ συγκεκριμένα τι θα κάνει).

Το πρωί μάλιστα της Τρίτης 4/10, η κάμερα της εκπομπής “Breakfast @ Star” και ο δημοσιογράφος Σαράντης Μαριεττής συνάντησαν τον Γιώργο Λιανό ο οποίος αποκάλυψε τους παίκτες που θα ήθελε ο ίδιος να δει στο Survivor All Star, ενώ φυσικά αναφέρθηκε και στην τηλεοπτική επιστροφή του Ντάνου.

«Καλύτερα να ρωτήσετε τον Γιώργο Αγγελόπουλο. Ειλικρινά μακάρι να ήταν στο χέρι το δικό μου και του Γιώργου Αγγελόπουλου και του Σάκη Τανιμανίδη να αποφασίζουμε ποιος θα το παρουσιάζει. Σίγουρα η παρουσία του Γιώργου Αγγελόπουλου που ήταν και ένας από τους νικητές, θα ήταν τιμή. Το ίδιο ισχύει και για τον Ηλία Γκότση, την Κατερίνα Δαλάκα, τον Σάκη Κατσούλη…

Άτομα που έφεραν εις πέρας όλη τη διαδικασία του Survivor. Κάτι έχω μάθει για τα πρόσωπα που θα μπουν, πάω τακτικά από το γραφείο απλά θα μου επιτρέψετε να το κρατήσω για μένα γιατί είναι κάποια πράγματα που θα πρέπει να μείνουν μυστικά μέχρι να έρθει η στιγμή της ανακοίνωσης η οποία αργεί» είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Λιανός.