Εξοργίστηκε έξω από τα δικαστήρια ο Τάσος Χαλκιάς: «Είναι δυνατόν να με ρωτάτε τί ξέρω;»

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Εξοργίστηκε έξω από τα δικαστήρια ο Τάσος Χαλκιάς: «Είναι δυνατόν να με ρωτάτε τί ξέρω;»

Μέσα από την εκπομπή, «MEGA Καλημέρα» προβλήθηκε η άφιξη του Τάσου Χαλκιά στα δικαστήρια με αφορμή την δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη καθώς συνεχίζει να απασχολεί όσο τίποτα άλλο αφού κατηγορείται για έναν βιασμό και δύο απόπειρες σε βάρος συναδέλφων του.

Βέβαια να τονίσουμε πως ο Τάσος Χαλκιάς ξέσπασε φανερά μπροστά στις κάμερες κατά την είσοδό του στα δικαστήρια αφού μαζί του αναμένεται να καταθέσουν και υπόλοιποι ηθοποιοί, -δείτε εδώ αναλυτικά ποιοι είναι. Ωστόσο, η δίκη αναβλήθηκε και πρόκειται να συνεχίσει αύριο (7/10).

Έντονο ξέσπασμα του Τάσου Χαλκιά στην δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη

«Αν αποδειχτεί αθώος θα...» - Η αποκάλυψη του Τάσου Χαλκιά για τον Πέτρο Φιλιππίδη

Στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα και τον Γιάννη Πουλόπουλο μίλησε το πρωί της Πέμπτης 29/9 ο Τάσος Χαλκιάς, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στον Πέτρο Φιλιππίδη.

«Θα φύγω σε ένα διάστημα 5-6 χρόνων. Κάνω μια δουλειά που είναι κρυμμένη στην καρδιά μου. Έχω ένα μολύβι στο χέρι μου και έχω να ξεκινήσω αρκετά γραπτά.

Δεν σημαίνει ότι επειδή ήμουν στην παράσταση, υπέπεσαν όλα στην αντίληψή μου. Εγώ με τον Πέτρο ήμουν συνεργάτης και φίλος πολλά χρόνια. Αν αποδειχτεί αθώος θα συνεργαζόμουν μαζί του και θα επικοινωνήσω. Θα είχα ενοχληθεί εάν ήμουν παρών όταν υψώθηκε το πανό στην Επίδαυρο.

Όταν είχα καταστραφεί οικονομικά, δεν με ζητούσαν. Ξεχρέωσα με φίλους και συγγενείς, επιβίωσα», κατέληξε ο γνωστός ηθοποιός, ο οποίος αποκάλυψε κι αν έχει επαφές ή όχι με την οικογένεια του Πέτρου Φιλιππίδη.